Універсальні котли працюють на листі й очереті

Автор: ”ЕНЕРГІЯ-КОМФОРТ”
  Інфрачервоні обігрівачі нагрівають рослини і землю, а не повітря довкола
Інфрачервоні обігрівачі нагрівають рослини і землю, а не повітря довкола

— Твердопаливного котла купив не скільки для опалення, як для спалювання побутових відходів, — каже 67-річний Василь Нечипоренко з міста Погребище Вінницької області. — Бо в дворі завжди купа гілля, листя, обрізок дощок. Виносити все в яр непорядно. Спалювати у дворі — сусіди сердяться й можна отримати штраф.

Котла поставив поряд із газовим, приєднав до системи опалення.

— Першої зими час від часу запалював його, протоплював, — розповідає. — Так економив газ. Був приємно здивований, бо платіжки приходили менші. Але побачив, що з нашими теплими зимами і великою кількістю відходів у кожному дворі — немає потреби вмикати газового котла. Торік запалював його двічі, коли виїжджав на тиждень.

Універсальні твердопаливні котли працюють на вугіллі, дровах, пелетах, брикетах, тирсі, дров'яній щепі, гіллі, меб­левих відходах. Можна спалювати листя, очерет, солому, побутові відходи, ­лушпиння горіхів, кукурудзяні качани.

— "Енергія Комфорт" — найкомфортніший у користуванні прилад, — говорить 42-річна Ольга Дрозд, інженер-консультант із столичного підприємства "Енергія Комфорт", що виготовляє котли. — Може працювати без затухання хоч весь опалювальний сезон. Технологія горіння дозволяє досипати паливо під час роботи приладу. Тому ваш будинок забезпечується теплом безперервно.

"Енергія Комфорт" за тривалістю горіння випереджає конкурентів. При температурі від +5°C одного завантаження вугілля може вистачити до 20 днів, тирси — на добу, дров — півтори доби, брикетів — на чотири. Його навіть можна переробити під пелети.

Котли виробництва "Енергія Комфорт" мають циліндричну форму. Вона оптимальна з погляду ефективності. Роботу регулює автоматика. Окрім опалення, можуть нагрівати воду для побутових потреб.

Твердопаливні котли підприємства "Енергія Комфорт" можна обрати на сайтах energia-komfort.com.uа та Energia-komfort-bvi.com.ua, придбати в магазині на вул. Велика Кільцева, 15, у Києві. Або замовити за телефонами 0(98) 120 20 21, 0(66) 711 74 91, 0(50) 927 15 33.

Зараз ви читаєте новину «Універсальні котли працюють на листі й очереті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі