субота, 01 грудня 2018 03:28

Улюбленці Черчилля, Клінтона, Леніна: показали фото котиків у великій політиці
9

40-й президент США (1981—1989) Рональд Рейган та його дружина Ненсі настільки любили хвостатих, що мали по котику для кожного.
В очільників Америки це, схоже, традиція. 42-й президент (1993—2001) Білл Клінтон теж мав кота — на ім'я Сокс. На жаль, улюбленець хворів на рак, і йогодовелося приспати.
Котика гладить вождь російських більшовиків Володимир Ленін
Знову Ленін з кішкою, 1920 рік
Жорсткому політикові Вінстонові Черчиллю, прем'єр-міністру Великої Британії в роки Другої світової війни, теж нічого людське не було чуже.

Котиків люблять якщо не всі, то майже всі. Деякі користувачі соціальних мереж, здається, реєструються там лише з метою заповнювати свої профілі зображенням пухнастих улюбленців. Сильні світу цього теж не позбавлені цієї слабкості. Монархи і президенти, диктатори й демократичні лідери заводять домашніх тваринок, і часто ними виявляються саме коти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найпопулярніші породи собак в Instagram

Фото з котиком здатне покращити імідж навіть жорсткого та кривавого правителя. Низку знімків історичних діячів та їхніх маленьких хвостатих друзів зібрала "Історична правда".

Обійми й поцілунки: показали зворушливі фото велелюбних тварин. Дослідження підтвердили, що в братів наших менших теж виробляється окситоцин — гормон кохання й ніжної прив'язаності. Навіть в організмі кішок, яких прийнято вважати затятими егоїстами, під час ігор з хазяїном виділяється ця речовина.

Зараз ви читаєте новину «Улюбленці Черчилля, Клінтона, Леніна: показали фото котиків у великій політиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі