пʼятниця, 18 січня 2019 11:15

Створили гру для смартфонів "Українська революція"

Створили гру для смартфонів "Українська революція"
У Києві презентували гру для смартфонів "Сто років боротьби. Українська революція" Фото: memory.gov.ua

У Музеї Української революції 1917-1921-х у Києві презентували гру для мобільних пристроїв "100 років боротьби. Українська революція". Її розробив Український інститут національної пам'яті до 100-річчя Акта Злуки та Соборності.

"Це можливість в ігровій формі згадати бурхливі події в Україні 1917–1921-х. Наша цільова аудиторія – це старшокласники, освітяни, усі, хто цікавиться історією. Гра допоможе засвоєнню школярами історичної інформації про Українську революцію, сприятиме популяризації героїв та учасників, хроніки подій", – пояснює представник інституту Олена Охрімчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плакати із найкращими українськими офіцерами роздадуть військовим частинам

Гра адаптована для смартфонів і планшетів на базі Android та iOS. Має багатокористувацький режим і може працювати без доступу до інтернету. Доступна для всіх версій Аndroid, починаючи з 5.1 і для всіх версій iOS.

Аndroid-версія гри вже у магазині додатків Google Play - play.google.com: http://bit.ly/2FwGEjs (шукати поле "Українська революція"). ІОS-версія розміщена у магазині додатків Аpple store за посиланням: https://apple.co/2MgBgl0.

"Разом із власної волі з 1919-го" - під таким гаслом Україна відзначає 100-річний ювілей Акта Злуки 22 січня 2019-го.

"Об'єднання українських земель відбулося з ініціативи і власної волі українців, а не було накинуте насильно зовнішніми чинниками. Акт Злуки 1919-го заперечує тези сучасної російської пропаганди про те, що єдність України - результат політики Леніна чи Сталіна", – пояснює голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович.

Зараз ви читаєте новину «Створили гру для смартфонів "Українська революція"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі