середа, 21 травня 2014 14:00

Принц Уельський Чарльз порівняв політику Володимира Путіна в Україні з діяльністю Адольфа Гітлера в Європі
5

Фото: dailymail.co.uk
Путін на державному візиті у Британії, 2003 рік

У приватній розмові з 78-річною жертвою холокосту Меріен Фергюсон в канадському Музеї імміграції Галіфакса принц Уельський Чарльз жорстко розкритикував політику Росії відносно України і порівняв дії Володимира Путіна по возз'єднанню Криму з Росією з анексіоністською діяльністю лідера германських фашистів Адольфа Гітлера.

Представники принца заявили, що це була прониклива розмова з пані, яка втратила в Другій світовій війні членів своєї сім'ї. У бесіді з Меріен Фергюсон про жертв голокосту Чарльз висловився, що тепер Путін робить деякі речі, які раніше робив Гітлер: "Ви бачите, як він захоплює країни, майже так само, як це робив Гітлер".

Нагадаємо, що 6 червня Чарльза чекає особиста зустріч з Путіним у Франції в рамках урочистих заходів з нагоди річниці висадки союзних військ в Нормандії.

Зараз ви читаєте новину «Принц Уельський Чарльз порівняв політику Володимира Путіна в Україні з діяльністю Адольфа Гітлера в Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі