середа, 06 травня 2020 03:13

Показали трейлер фільму про українців, які прославились у НХЛ

Показали трейлер фільму про українців, які прославились у НХЛ
З'явився трейлер фільму UKE. Фото: istpravda.com.ua

Вийшов офіційний трейлер фільму про українців, які перемогли у Кубку Стенлі, престижному турнірі у північноамериканському хокеї з шайбою.

Режисером документального фільму UKE є Володимир Мула, повідомляє "Українська правда".

"У вузькій спортивній галузі - хокеї, існує традиція: заносити прізвища переможців Кубка Стенлі на сам трофей у вигляді інкрустацій. Аналіз переліків таких імен за понад 100 років дав несподіваний результат. Поруч з нащадками британців та французів, що заснували країни США та Канаду, великою за чисельністю йде національність UKE", - йдеться в повідомленні.

Героями фільму є Брюс Драйвер, Володимир Грецький, Джері Савчук, Джеф Чикрун та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двісті виконавців, триярусна сцена: у Харкові ставлять маштабну оперу про Василя Вишиваного

Фільм знятий за підтримки Державного агентства України з питань кіно, Міністерства культури та інформаційної політики України та компанії Meest.

Запланована дата релізу - осінь 2020 року.

У мережі показали офіційний тизер фільму "Безславні кріпаки". Фільм зняли у жанрі пригодницької комедії. Режисер - Роман Перфільєв. Головні ролі виконують Роман Луцький, Сергій Стрельников, Яків Ткаченко, Ген Сето, Катерина Слюсар, Андрій Борис, Андрій Малинович.

Зараз ви читаєте новину «Показали трейлер фільму про українців, які прославились у НХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі