пʼятниця, 17 жовтня 2014 10:05

Сергію Романовському ампутували розтрощену БТРом ногу

23-річний Сергій Романовський кадровий офіцер з 80-ї аеромобільної бригади. На початку вересня у боях під Щастям на Луганщині отримав важку травму ноги. Лікарям довелося її ампутувати. Зараз Сергій збирає гроші на протез. Повідомляє "ТСН".

 


Уже два тижні як Сергій Романовський вчиться жити без ноги. У лікарняній палаті під наглядом мами і лікарів, він досі страждає від фантомних болей. Нога якої немає, рана якої нема, все ще нестерпно болить - у голові. Сергій до АТО встиг втрапити на народження сина Давида, охрестив його і відбув на війну. Під час бою під Щастям він відстрілювався зверху на БТРі й не опам'ятався, як ногу затиснуло між двома бойовими машинами.


Сергій вчиться жити інвалідом. Проте найтяжче - фантомні болі, допомогти здолати це не можуть ніякі знеболювальні, людина має перемогти їх сама. Але Сергію це не вдається. Поки заживає рана родина Сергія збирає гроші на протез. Вчитись ходити поранений татусь буде разом із сином.


Реквізити для допомоги:
Картки ПриватБанку № 5168 7554 0360 8132 Сергій Романовський.

Зараз ви читаєте новину «Сергію Романовському ампутували розтрощену БТРом ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі