понеділок, 05 січня 2015 14:30

Шахраї викрали у пораненого атовця гроші на лікування

Шахраї викрали у пораненого атовця гроші на лікування

Миколаївська міліція шукає шахраїв, які викрали біля 50 тисяч гривень з банківських карток матері і дружини пораненого в АТО бійця Едуарда Ткача. Невідомий, представившись волонтером, запропонував допомогу, а після зняв гроші з обох карток.

Важкопоранений Едуард Ткач з 79-ї аеромобільної бригади проходить реабілітацію та готується до складної операції. На лікування бійцеві щомісяця треба кілька тисяч гривень. Викрадені з карток гроші на лікування чоловікові переховували люди.
"Кілька разів до цього були дзвінки від шахраїв. Представлялися волонтерами, просили конфіденційну інформацію, за якою можна зняти гроші з картки. Було ясно, що це злодії, ніякої інформації їм не давали. Цей дзвінок не був підозрілим. Чоловік представився волонтером, розпитав як здоров'я чоловіка. Після розмови мій номер телефону заблокував оператор, я нікуди не могла подзвонити. Потім виявилося, що в цей час шахрай знімав кошти у банку. Така ж ситуація була і у мами Едуарда", - розповідає дружина бійця Тетяна Ткач.

На допомогу від людей Тетяна та Едуард купували ліки і споряджали в АТО земляків.
"Щоб помагати хлопцям, Едик відмовився пити ліки для відновлення слуху. Через це різко почав падати слух. Весь курс прийшлося починати заново. Треба ще ліки для відновлення функцій мозку. Курс коштує більше 20 тисяч гривень. Сума для нас непідйомна", - каже жінка.

Нагадаємо, у червні 2014 року Едуарда Ткача госпіталізували у київський військовий госпіталь із проникаючим осколковим пораненням лівої скроневої частки головного мозку, двосторонньою контузією та переломом тім'яної кістки. Боєць пережив зупинку серця та 15 днів коми. Навесні йому мають робити складну операцію — встановлювати титанову пластину, де після поранення немає кісток черепа, та пересаджувати шкіру.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку № 5168757275530303 на ім'я Тетяни Валеріївни Ткач.

Зараз ви читаєте новину «Шахраї викрали у пораненого атовця гроші на лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі