четвер, 11 вересня 2014 15:16

Переселенка із Донецька Єгане Петрухіна без операції на очах осліпне

Переселенка із Донецька Єгане Петрухіна без операції на очах осліпне

50-річна Єгане Петрухіна азейбарджанка, яка народилася в Донецьку.  Під час бойових дій, які почалися на Донбасі, допомагала хлопцям-партизанам. До останнього не збиралася виїжджати з міста, але змусила хвороба. У Єгане глаукома обох очей. Вона потребує термінової операції по заміні кришталиків, чого в обстріляному Донецьку зробити неможливо.

"Давно мала проблеми із зором, але рік тому хвороба почала прогресувати - лікарі сказали, глаукома. Почалися приступи - різкий головний біль, запаморочення. Лягала час від часу в лікарню, проходила курс підтримувальної терапії. Коли в Донецьку почалися бойові дії - навіть з лікарні мене забирали хлопці машиною, аби я показала, де є блок-пости противників", - каже Єгане Ніязівна.

Жінка разом із 30-річною донькою Євгенією змогла рейсовим автобусом вибратися із Донецька. Мешкає у знайомих в Києві, які допомогли із переїздом. Мріє про те, аби відновити зір та повернутися до активної громадсько-політичної роботи.

Наразі Єгане Петрухіна потребує фінансової допомоги на операцію. Для родини, яка втратила бізнес та всі збереження  це чимала сума - понад 20 тисяч гривень. Якщо операцію не зробити терміново - Єгане втратить зір назавжди.

Реквізити для допомоги:
Картка ПриватБанк № 5168742012831537 (відкрита на ім'я Петрухіної Єгане Ніязівни).
Телефон: 0954639805

Зараз ви читаєте новину «Переселенка із Донецька Єгане Петрухіна без операції на очах осліпне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі