субота, 07 лютого 2015 10:05

Назарчика Трегуба від лейкимії може врятувати пересадка кісткового мозку

Родина 5-річного Назара Трегуба зі Львова має зібрати 150 тисяч євро на пересадку кісткового мозку хлопчику. У Назара лейкимія. Допомогти хлопчику можуть лише закордонні медики.

 

Лікарняні стіни для маленького Назарчика уже стали рідними. 5-річний хлопчик коротає час між уколами і крапельницями. Пише "ТСН".

Назар мріє, коли одужає, як і всі діти гратиметься на вулиці. Зі своєю недугою він бореться із серпня 2012 року. Минулого літа, після кількох курсів хіміотерапії, лейкемію таки вдалося зупинити. Хлопчик повернувся до нормального життя. Та радість була нетривалою. У січні аналізи показали – хвороба повернулася та ще й з ускладненням. Тепер єдина надія врятувати малюка – зробити пересадку кісткового мозку. Шанс на цілковите одужання є, кажуть медики, але для цього потрібні величезні кошти - 150 тисяч євро. Операцію необхідно проводити за кордоном. Таких грошей сім'я не має, адже зіткнулася з подвійним горем. Десятирічний брат Назарчика - Андрій - хворий на ДЦП і також потребує постійного лікування. Батьки зізнаються – опустити руки їм не дозволяє постійна підтримка друзів. Брати скучають один за одним, але зустрітися не можуть. Старшого сина не впускають до палати, щоб він не заразив Назарчика якоюсь вірусною хворобою. Адже ослаблений хіміотерапією організм практично не має імунітету.

Батьки вірять, що необхідні кошти допоможуть зібрати небайдужі люди, а Назарчика вилікують і сім'я знову буде разом.

Реквізити для допомоги:
ПриватБанк Картка №4149 6258 0785 4763
р/р 29244825509100, МФО 305299, ЄДРПОУ 14360570 Трегуб Ігор Олександрович.

Зараз ви читаєте новину «Назарчика Трегуба від лейкимії може врятувати пересадка кісткового мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі