середа, 25 березня 2015 23:08

Спецтема: Допомога пораненим в АТО

Десантнику Олександру Козачку осколок пробив череп

23-річний Олександр Козачок переніс вже п'ять операцій, дві з яких - трепанація черепа. Десантник зараз у столичному госпіталі.

 

Військовослужбовець зазнав тяжкого поранення під час бою. Йому вже зробили кілька операцій, утім, тепер потрібна тривала коштовна реабілітація. Повідомляє "5 канал".

Олександр служив у львівській 80-ій аеромобільній бригаді. У ніч проти 27-го грудня 2014 року блокпост поблизу міста Щастя на Луганщині, де чергував боєць, з гранатомета обстріляли бойовики. Осколок гранати влучив хлопцеві в голову.

Олександр родом із міста Стебник Львівської області. Йому 23 роки, єдиний син у батьків. Після оголошення першої мобілізації підписав контракт на п'ять років і поїхав на війну.

Українська діаспора за кордоном уже запропонувала для Олександра курс реабілітації у Швейцарії або Німеччині. Але така поїздка дорого коштує, грошей на неї рідні військового не мають.

Реквізити для допомоги:
Картка ПриватБанку № 4149 4978 0353 9248 (Богдана Дмитрів - сестра постраждалого).

 

Зараз ви читаєте новину «Десантнику Олександру Козачку осколок пробив череп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі