понеділок, 12 листопада 2018 07:43

Знайшли спосіб худнути по-ледачому

Знайшли спосіб худнути по-ледачому
Під час експерименту семеро добровольців протягом місяця жили в лабораторії без вікон. Фото:golosherson.co.ua

Американські вчені з Медичної школи Гарварду експериментально довели ефективність ледачого схуднення без дієт і занять спортом.

Науковцям вдалося встановити, що чіткий режим дня дозволяє організму самостійно спалювати значну частину зайвих калорій щовечора, - пише Current Biology.
.
Під час експерименту семеро добровольців протягом місяця жили в лабораторії без вікон. Весь місяць вони не отримували ніякого навантаження і просто відпочивали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянка продавала психотропний препарат під виглядом таблеток для схуднення

Під час спостережень вченим вдалося встановити, що коли біологічний годинник людини збігався з реальним часом, її організм на 10% ефективніше спалював калорії саме під час вечірнього відпочинку.

Таким чином, вчені дійшли висновку, що для схуднення цілком достатньо дотримуватися режиму дня, вчасно лягаючи спати і висипаючись. Якщо ж режим дня зіб'ється, то біологічний вечір буде наступати в невідповідний для спалювання калорій час.

Експерти назвали 5 вітамінів і мінералів, які прискорюють схуднення.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли спосіб худнути по-ледачому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі