середа, 06 листопада 2019 23:28

Зміни до невпізнання: рідкісна хвороба спотворила дівчину

Зміни до невпізнання: рідкісна хвороба спотворила дівчину
Хвороба змінила ніс та підборіддя Ребекки Чурай

Ребекка Чурай з канадської провінції Онтаріо через хворобу змінила зовнішність. Її ніс і підборіддя поступово збільшувалися.

Лікарі не могли знайти в чому причина.

Поступово збільшився розмір ноги на півтора розміру. Крім цього, дівчина почала набирати вагу хоча їла дуже мало.

"За багато років я побувала у десятків докторів, які просто намагалися позбавити мене від симптомів. Мені ставили хибні діагнози: переддіабетичного стан, генералізований тривожний розлад, депресія, полікістоз яєчників. Саме після 29 дня народження виявилася причина моїх бід. Аналіз на вміст гормонів в крові показав, що рівень гормону росту становить 1015, при нормі від 97 до 297 одиниць.

Новоутворення викликало сильну втому, занепокоєння, набір ваги, зростання долонь, ступень, носа і підборіддя. Судячи з моїх фото, ця пухлина була у мене протягом 15 років.

Цей приклад показує, що не треба миритися з діагнозом, що не копнувши глибше. Ніколи не судіть книгу по обкладинці, адже ці обкладинки можна перемалювати так само, як і в історію можна додати ще сторінок", - переконує жінка.

Після підтвердження діагнозу канадці прописали препарати, що блокують надмірну вироблення гормону росту. Після них підборіддя і ніс дівчини помітно зменшилися в розмірах, а очі, збільшилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як постійні думки зменшують тривалість життя

У серпні 2019 року Ребецці зробили операцію, в ході якої видалили пухлину з мозку. Її вели через ніс.

Навіть сьогодні, коли медицина знаходиться на досить високому рівні, діагностика подібних захворювань викликає серйозні труднощі.

Люди, які мають струнку фігуру, зранку їдять багато фруктів і горіхів.

Таких висновків дійшли вчені з Корнельського університету під час досліджень.

Зазвичай стрункі люди сніданок не пропускають.

Зараз ви читаєте новину «Зміни до невпізнання: рідкісна хвороба спотворила дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі