середа, 27 січня 2021 17:27

В Apple iPhone 12 визнали шкідливим для сердечників

В Apple iPhone 12 визнали шкідливим для сердечників
Чим може бути шкідливий iPhone 12 Фото: gadgetmatch.com

Компанія Apple визнала, що останній на сьогодні iPhone 12 може зашкодити людям з проблемами серця. Про це минулого тижня повідомили в довідковому відділі на сайті компанії.

Представники Apple пояснюють небезпеку тим, що iPhone 12 має більшу кількість магнітів за його попередників. За тісного контакту магніти можуть порушити роботу кардіостимуляторів. Зважаючи на це, сердечникам рекомендують тримати смартфони на безпечній відстані. Йдеться про 15 см і більше.

Також представники Apple порекомендували спершу отримати консультацію в лікаря, або ж виробника медичного обладнання, а вже потім рушати в магазини електроніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли з'явиться iPhone 13

Компанія Apple відтермінувала випуск нового смартфону IPhone 13. Перші моделі на ринку можуть з'явитись у вересні 2022-го, однак поки що це лише чутки. За інформацією інсайдерів, Apple перегляне дизайн і зменшить "чуб", у який вмонтована фронтальна камера. Завдяки цьому екран стане візуально більшим.

Зараз ви читаєте новину «В Apple iPhone 12 визнали шкідливим для сердечників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі