неділя, 11 квітня 2021 14:44

Український футбольний клуб запропонував щеплення своїм вболівальникам

Український футбольний клуб запропонував щеплення своїм вболівальникам
ФК "Карпати" закликають усіх вакцинуватися і переконувати близьких у необхідності цієї процедури. Фото: pexels.com

Львівський футбольний клуб "Карпати" став амбасадором вакцинації від коронавірусу. Також пропонують щеплення своїм вболівальникам.

"Карпати" погодились на пропозицію Департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації пройти вакцинацію. Таким чином футболісти хочуть продемонструвати її важливість і безпечність, повідомляє FC Karpaty Lviv.

"Наразі в Україні існує велика проблема зі сприйняттям суспільством вакцинації загалом і конкретно вакцини CoviShield. Здебільшого це стосується літніх людей, які перебувають в групі найвищого ризику. Тому ми проводимо вакцинацію в першу чергу для ветеранів "Карпат" та батьків гравців, штабу, персоналу клубу", – йдеться в заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко розповів, як перемогти пандемію за 3 тижні

У клубі надали можливість зробити щеплення і вболівальникам. Запис проводиться на сторінці "Карпат" на Patreon, де є всі необхідні для цього інструменти – база контактів, комунікація та контроль кількості охочих.

Кожен з патронів може взяти із собою двох родичів віком від 65 років.

"Карпати" закликають всіх вакцинуватися і переконувати своїх близьких в необхідності цієї процедури. Лише так ми можемо зупинити цю жахливу хворобу, яка забрала життя більше 35 тисяч українців і продовжує це робити. Бережіть себе і будьте відповідальними перед іншими", – додали у клубі.

4 048 людей вакцинували від коронавірусу в Україні за минулу добу 10 квітня. Загалом на сьогодні щеплення отримали 377 050 громадян. До листа очікування вакцинації записались 438 328 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Український футбольний клуб запропонував щеплення своїм вболівальникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі