четвер, 02 квітня 2020 13:33

У першого нардепа відступає коронавірус

У першого нардепа відступає коронавірус
Шахов, імовірно, вилікувався від коронавірусу. Фото: УНІАН

Нардеп Шахов із парламентської фракції "Довіра", ймовірно, уже перехворів на коронавірус. Двічі поспіль тест показав негативний результат.

"У мене два негативні тести. Але мені лікарі сьогодні сказали, щоб я завтра приїхав на 9-ту ранку в Олександрівську лікарню, щоб здати ще один. Навіщо це треба, я не розумію. Або самі тести не нормальні, або лікарі так себе перевіряють. Почуваюся нормально, вдома і стіни гріють. Відновлююся. Дружина теж здорова. Вона два дні похворіла – і все, більше ніяких симптомів, ніяких проблем. Їй зробили повторний тест – результат негативний. І в неї, і в бабусі, і в дітей", - каже Сергій Шахов Українській правді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві від коронавірусу померла перша людина

Також каже, що після приїзду з Європи він спілкувався з Сергієм Вельможним, Олександром Лукашевим і членом партії "Наш край" Олександром Суховим. Був в одному приміщенні з усіма головами фракцій, вітався з усіма, спілкувався з членами комітету і з деким навіть обнімався, але ніхто з них теж не захворів. Вважає, паніка щодо коронавірусу нагнітається штучно.

Народний депутат України від групи "Довіра" Сергій Шахов повідомив, що його виписали з медичного закладу, де він лікувався від коронавірусної інфекції.

Зараз ви читаєте новину «У першого нардепа відступає коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі