четвер, 04 березня 2021 23:38

У "червону зону" можуть відправити ще 4 області

У  "червону зону" можуть відправити ще 4 області
Закарпатську, Вінницьку, Миколаївську і Львівську області хочуть відправити у "червону зону". Фото: promin.cv.ua

Карантин "червоної зони" можуть запровадити ще в чотирьох областях України.

Йдеться про Закарпатську, Вінницьку, Миколаївську і Львівську області. Там побільшало випадків захворювання на коронавірус, сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов в прямому ефірі ток-шоу "Право на владу".

"Що в нас викликає ще занепокоєння, особливо за рівнем госпіталізації? Це Вінницька область. Я сьогодні там був і міг на власні очі передивитися. У нас є занепокоєння у Миколаївській області. Львівська область - там по-іншому показник, який перебуває в "помаранчевому" рівні. У той же самий час за завантаженням ліжок з киснем найбільший показник - у Закарпатській області (65%). За динамікою вона ближча до того, аби зайти у "червоний" рівень епіднебезпеки", - сказав Степанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні оновили карантинні зони

17 лютого Кабінет міністрів продовжив дію карантину в Україні до 30 квітня 2021 року та встановив його адаптивну модель з чотирма рівнями епідемічної небезпеки поширення Covid-19.

Для єдиної державної системи цивільного захисту на всій території України буде продовжено режим надзвичайної ситуації до 30 квітня і встановлено в цілому в країні або на території окремих регіонів "зелений", "жовтий", "помаранчевий" або "червоний" рівні епідемічної небезпеки.

Зараз у "червоній зоні" перебувають 3 області: Житомирська, Івано-Франківська та Чернівецька.

Зараз ви читаєте новину «У "червону зону" можуть відправити ще 4 області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі