понеділок, 27 липня 2020 17:15

У Білому домі виявили коронавірус

У Білому домі виявили коронавірус
У чиновника Білого дому виявили вірус. Фото: needpix

У Білому домі ще один чиновник захворів на коронавірус. Позитивний результат тесту на наявність інфекції отримав радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки Роберт О'Браєн.

Спочатку інформацію повідомили ознайомлені з ситуацією джерела агентства Bloomberg.

Згідно з їхніми даними, радник Трампа не приходив до Білого дому з кінця минулого тижня. Повідомлялося, що О'Браєн захворів на коронавірус після сімейного свята і з тих пір перебував в ізоляції вдома.

При цьому він продовжував керувати Радою національної безпеки, виконуючи більшу частину своєї роботи по телефону.

Незабаром в адміністрації Трампа журналістам агентства підтвердили інформацію про хворобу радника американського президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Індія почала тести вакцини від коронавірусу

О'Браєн є найближчою до Трампа офіційною особою, проте Білий дім не бачить ризику зараження коронавірусом президента США. Також вкрай мала ймовірність зараження віцепрезидента Майка Пенса, не дивлячись на те, що його офіс знаходиться поруч з офісом радника.

Всі співробітники адміністрації президента США, які найбільше з ним контактують, проходять тестування на Covid-19 щодня.

У світі від початку пандемії зареєстровано 16,2 млн випадків коронавірусу, а число смертей перевищило 648 тис. Тільки в США було зареєстровано понад 4,2 млн випадків інфікування і 146 935 смертей.

У зв'язку з прискоренням пандемії коронавірусу у Всесвітній організації охорони здоров'я екстрено скликають комісію.

Зараз ви читаєте новину «У Білому домі виявили коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі