четвер, 24 серпня 2023 04:25

Три десерти, від яких ніколи не наберете вагу

Щоб отримати тіло своєї мрії нам доводиться відмовлятися від улюбленого солодкого.

Втім існують десерти, які можна вживати, і вони не впливатимуть на нашу фігуру, пише shefinds.

Експерти в галузі охорони здоров'я, дієтолог, доктор медичних наук та тренер виділили три найкорисніші десерти, якими ви можете насолоджуватися під час схуднення.

Три види солодкого, яке можна їсти і худнути

Чорний шоколад

Чорний шоколад корисний для здоров'я. Ви можете регулярно ним насолоджуватися і не переживати, що ваша вага може збільшитися. Варто лише вживати його у міру.

Автор: Фото: Shutterstock
  Десерт, які не шкодять фігурі: чорний шоколад
Десерт, які не шкодять фігурі: чорний шоколад

У чорному шоколаді багато клітковини, яка допоможе вам швидше відчути ситість і запобігти стрибкам рівня цукру в крові. Цей шоколад також низькокалорійний, але при цьому містить значну кількість магнію, який життєво важливий для здорових м'язів, кісток та зубів.

Тістечко з авокадо

Хоч вам може здатися такий десерт дивним, втім авокадо містить фантастичну кількість корисних жирів, які є відмінним джерелом енергії.

Автор: Фото: Shutterstock
  Десерт, які не шкодять фігурі: тістечко з  авокадо
Десерт, які не шкодять фігурі: тістечко з авокадо

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не шкодить фігурі та зберігає молодість: п'ять причин їсти полуницю щодня

Тістечка з авокадо містять менше цукру, ніж традиційні тістечка, і є чудовим джерелом клітковини. Цей десерт допомагає контролювати рівень цукру в крові та уникати переїдання.

Йогуртове парфе

Йогурт – це не просто смачний, багатий на білок інгредієнт для сніданку. Він також може бути частиною ідеального корисного десерту.

Автор: Фото: Shutterstock
  Десерт, які не шкодять фігурі: йогуртове парфе
Десерт, які не шкодять фігурі: йогуртове парфе

Йогуртове парфе – десерт зроблений з поживних інгредієнтів. Є хорошим джерелом білка, кальцію та пробіотиків, які можуть допомогти підтримати здоров'я травної системи та зміцнити імунну систему. Зверху ви можете навіть додати горіхи та насіння.

Літній сезон пропонує нам безліч фруктів та овочів, які містять майже всі необхідні поживні речовини, допомагають підтримувати рівень вологи в організмі, але при цьому практично не містять калорій. Gazeta.ua підготувала поради, які допоможуть втримати водний баланс і зменшити вагу влітку.

Абрикоси, черешня, полуниця та інші літні смаколики повинні бути частиною вашого щоденного раціону. Фрукти та ягоди не дадуть вам набрати зайвої ваги і допоможуть запобігти зневодненню.

Зараз ви читаєте новину «Три десерти, від яких ніколи не наберете вагу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі