вівторок, 26 червня 2018 16:25

Стрес може завдати несподіваного удару

Стрес може завдати несподіваного удару
Стрес може забрати більше, ніж ви думаєте. ФОТО: https://anon.healthline.com/

Постійне перебування під дією стресу негативно позначається не лише на загальному стані організму. Постраждати від нього може й зір. Пише Medicalnewstoday.

Німецькі вчені провели дослідження, результати якого підтвердили, що регулярний стрес може стати причиною порушення кровопостачання зорового нерва, розвитку глаукоми й багатьох інших патологій ока, які здатні призвести до сліпоти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Денний сон: чому варто дозволяти собі таку розкіш

У групі підвищеного ризику, за словами науковців, люди, які уже мають ті чи інші очні хвороби. З часом саме через стрес їх стан буде тільки погіршуватися, а в результаті настане сліпота. Навіть якщо спершу загрози втрати зору лікарі не виявлять, унаслідок постійного нервового напруження медичний прогноз може змінитися в гіршу сторону.

Раніше назвали 7 продуктів, які проженуть стрес. Увівши їх у свій раціон й надавши перевагу над шкідливою їжею, можна зменшити згубну дію, яку чинить на організм постійне перебування в стані нервового напруження.

Зараз ви читаєте новину «Стрес може завдати несподіваного удару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі