понеділок, 11 вересня 2017 05:28

Стало відомо, які емоції додадуть здоров'я

Стало відомо, які емоції додадуть здоров'я
Сум і гнів корисні для здоров'я. Фото facedook

Канадські вчені визначили, що прийняття негативних емоцій благотворно впливає на психологічне здоров'я.

Про це повідомляє MyDomaine.

Згідно з дослідженням, люди, які не подавляють в собі смуток, розчарування, злість та інші негативні емоції, виявляються більш психологічно стабільними і здоровішими в перспективі.
Якщо людина придушує ці емоції, то з часом вони накопичуються і провокують стрес, який в свою чергу, часто стає причиною тілесних захворювань.

До такого висновку вчені дійшли після проведення декількох досліджень, в яких вивчали вплив емоцій на здоров'я. Серед учасників - люди різного віку, статі, соціально-економічного статусу і місця проживання.

"В результаті ми побачили чітку картину: оптимісти по життю, що придушують негативні емоції були більш схильними до напруги, нервозності та інших розладів. Люди, здатні пропускати крізь себе негатив, швидко забувають про нього і відчувають себе набагато краще", - розповідає автор дослідження Бретт Форд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 секретів щасливого шлюбу.

З приходом осені люди чекають не тільки пожовклого листя, грибів і дощів. Багато з нас стикаються із поширеною проблемою - депресією. Допоможе нове хобі, яскраві кольори і зміна роботи.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, які емоції додадуть здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі