неділя, 22 липня 2018 12:01

Перерваний секс викликає в чоловіків небезпечну хворобу

Перерваний секс викликає в чоловіків небезпечну хворобу
Імпотенція виникає від перерваного статевого акту Фото: pda.pravda.if.ua

Перерваний статевий акт використовують як метод захисту від вагітності. Проте такий спосіб контрацепції шкодить здоров'ю чоловіка, викликаючи простатит та імпотенцію.

Про це розповів уролог Дмитро Щербак.

Це спричиняє запальний процес та сексуальні розлади. Чоловік не може розслабитися і виникає застій секрету в статевих органах і в передміхуровій залозі. Це загрожує пришвидшеною еякуляцією і порушеною ерекцією. При тривалому застої у чоловіка може виникнути простатит або запалення тканини передміхурової залози.

Через зловживання перерваним статевим актом у чоловіка може з'явитися еректильна дисфункція, передчасна еякуляція або навіть імпотенція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небезпечна депіляція: назвали ідеальний момент зміни бритви

Проте надто частий секс – 2 чи 3 рази в день – можуть стати причиною оргазмів за відсутності секрету. А це також підвищує ризик розвитку запалення в простаті.

В одній краплі сперми міститься понад мільйон сперматозоїдів. Тому, щоб стати батьком, достатньо одного необережного руху.

Зараз ви читаєте новину «Перерваний секс викликає в чоловіків небезпечну хворобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі