понеділок, 03 вересня 2018 23:28

Назвали продукти, які заборонено їсти перед сексом

Назвали продукти, які заборонено їсти перед сексом
Попокорн та фастфуд заборонено їсти перед сексом Фото: asn.in.ua

Попкорн та солодкі газовані напої заборонено їсти перед сексом. Ці продукти послаблюють сексуальний потяг є анти-афродизіаками. Наприклад, молочні продукти знижують лібідо. Крім цього, у багатьох людей такі продукти викликають відчуття важкості в животі, і після цього навряд чи хочеться сексу.

Так пише Ukrhealth.

Магазинний попкорн містить перфторалкілові кислоти, які вони знижують кількість сперматозоїдів у чоловіків. Вони також негативно впливають на лібідо у жінок.

Фастфуд

Солоні продукти викликають затримку рідини в організмі і метеоризм — не найприємніші відчуття перед сексом. Також смажені страви можуть викикати занепад сил і зневоднення.

Солодка газована вода

Ці напої містять багато рафінованого цукру. Чим вище його рівень в крові, тим сильніше почуття тривоги і гірше настрій. Загалом, розслабитися точно не вдасться. І так, це стосується всіх продуктів та напоїв з високим вмістом цукру. Так що ніяких цукерок, тортів, соків і кукурудзяних пластівців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як офісним працівникам захистити серце від старіння

Бобові

Завдяки високому вмісту клітковини бобові підтримують злагоджену роботу шлунково-кишкового тракту, позбавляють від холестерину та нормалізують рівень інсуліну в крові. Однак перед сексом їх краще не їсти — олігосахариди (вуглеводи, котрі важко перетравлювати) сприяють скупченню газів у товстій кишці. А це не дуже розташовує до інтимної близькості і романтики.

Зараз ви читаєте новину «Назвали продукти, які заборонено їсти перед сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі