субота, 11 липня 2020 02:28

Назвали найкорисніші напої для чоловіків

Назвали найкорисніші напої для чоловіків
Гранатовий сік підвищує потенцію у чоловіків. Фото: .segodnya.ua

Гранатовий сік при регулярному вживанні підвищує рівень тестостерону і знижує ризик розвитку імпотенції.

Досить буде однієї склянки в день, щоб знизити ризик розвитку простатиту і підвищити потенцію.

Таку ж дію на чоловіків мають ще інші соки. Про них далі у статті.

Гранатовий сік

містить вітаміни, як А, В1, В2, В6, С і мікроелементи – залізо, калій, магній і фосфор. Крім цього, має багато антиоксидантів і покращує стан кровоносних судин. Дуже корисний для чоловічої потенції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як отримати найважливіший вітамін і не нашкодити здоров'ю

Гарбузовий сік

містить багато цинку, завдяки якому в організмі чоловіка підвищується рівень тестостерону. Цей сік дуже корисний для профілактики простатиту.

Кавуновий сік

містить в собі цитрулін, це амінокислота, що володіє судинорозширювальним ефектом. Цей процес викликає приплив крові до статевого органу і забезпечує чоловікам стійку потенцію.

Селеровий сік

має андротестостерон, який перетворюється в організмі в тестостерон. Також рекомендується для вживання жінкам. Допомагає при хворобах кишково-шлункового тракту та сечокам'яної хвороби.

Медики і вчені, які довгі роки вивчали вплив кави на організм, прийшли до висновку, що все добре в міру. Першу чашку кави варто пити не раніше 10:00 і не пізніше полудня.

Дослідження, проведене 2017-го вченими Медичного інституту Кек при університеті Південної Каліфорнії, підтвердило: вживання 2-4 чашок на день знижує ризик смерті на 18%, порівняно з людьми, які кави не п'ють.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкорисніші напої для чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі