пʼятниця, 26 червня 2020 12:07

Назвали фрукт, який збереже пружність шкіри

Персик - один з найкорисніших фруктів для шкіри. З нього виготовляють десятки варіацій різноманітних масок для обличчя, обгортувань та пілінгів. Навіть просто з'ївши цей фрукт, людина автоматично отримує багато користі та поживних речовин.

Автор: east-fruit.com
  Персик багатий на колаген та вітамін А.
Персик багатий на колаген та вітамін А.

- У персику міститься багато вітаміну С. Завдяки якому виробляється колаген і шкіра не втрачає своєї пружності. До того ж цей самий вітамін уповільнює старіння, так само, як і селен, якого більш ніж достатньо у цьому фруктові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, у чому користь хурми

- Багатий на протеїн, який важливий для імунітету.

- Працює, як загоювальний засіб. Маска з персика не лише зробить вашу шкіру шовковистою та зволоженою, але і миттєво загоїть рани після пілінгу та інших косметологічних процедур.

- Захищають від шкідливого UV-випромінювання. Завдяки вітамінам А, С, К та іншим, що містяться у цьому фруктові, шкіра активно бореться з ультрафіолетовим випромінюванням.

- Профілактичний засіб. Завдяки вітаміну А, який міститься в персиках, знижується ризик появи ракових захворювань шкіри.

Персикова маска омолоджує шкіру, робить її рум'яною, застерігає від пересихання

Зараз ви читаєте новину «Назвали фрукт, який збереже пружність шкіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі