вівторок, 29 травня 2018 09:30

Назвали альтернативу хімічним синтезованим препаратам

На сьогоднішній день отримано наукове підтвердження доцільності і ефективності використання багатьох натуральних засобів при цілому ряді захворювань в первинній, вторинній профілактиці і реабілітаційних програмах. Дані досліджень, досвід і методики застосування об'єднані в самостійний розділ альтернативної медицини, який отримав назву "натуропатія".

Застосовування хімічних синтезованих препаратів дуже часто призводять до появи великої кількості побічних токсичних і алергічних реакцій, які вимагають додаткової витратної терапії, а в певному відсотку випадків призводять до смертельного результату. Понад 13 років тому була організована робота "Київського центру фунготерапії, аюрведи та біорегуляції". У штаті працюють висококваліфіковані фахівці, за плечима яких багато років копіткої роботи в сфері традиційної і нетрадиційної медицини. За багато років практики ми змогли допомогти тисячам тим, хто звернувся з України, інших республік пострадянського простору, країн Європи, Америки.

Для допомоги пацієнтам широко використовується дієтотерапія (враховуючи протипоказання і необхідність вживання певних продуктів), мінеральні, рослинні засоби, засоби на основі вищих грибів. Історія застосування грибів сягає в глиб віків і налічує тисячоліття. Записи про рецепти зілля на їх основі зберігалися в таємниці, розголошення якої каралося стратою. Вони настільки дорого цінувалися, що довгий час були доступні лише царям і імператорам. Цілі династії китайських імператорів зберігали молодість, здоров'я і довголіття, приймаючи грибні засоби, які виготовлялися наближеними аптекарями. Придворні лікарі руських князів і царів використовували гриби в своїй практиці.

  "Київський центр Фунготерапії, Біорегуляції і Аюрведи" пропонує лікування без використання хімічних синтезованих препаратів
"Київський центр Фунготерапії, Біорегуляції і Аюрведи" пропонує лікування без використання хімічних синтезованих препаратів

Стародавні літописи оповідають про лікування Ярослава Мудрого від катаракти грибами-зморшками, князя Володимира Мономаха від раку губи за допомогою гриба чага. З Росії гриб веселку відправляли до Англії лікарям королівського двору, де готували ліки від подагри для царствених осіб. Інтерес до грибів як до джерел нових засобів відродився в середині ХХ століття, коли була відкрита ера антибіотиків. Використання грибних засобів з лікувальною метою називається фунготерапією і вона існує більше двох тисяч років.

Профілактичні програми включають комплекс засобів з урахуванням розвитку і особливостей процесу, наявності супутніх захворювань, індивідуальних особливостей пацієнта, його стану. При цьому враховуються результати додаткових методів обстеження, включаючи найскладніші і сучасні. Значний набір інструментів у вигляді засобів в різних формах дозволяє максимально наблизитися до проблеми хворого і скласти індивідуальну оздоровчу програму. У практиці центру є також застосування засобів гумінових і фульвових кислот, які є багатокомпонентними органомінеральними комплексами з основою з модифікованих природних гумінових речовин торфу або сланцевих порід.

Є наукове обґрунтування того, що комплекс гуминовой і фульвових кислот - надзвичайно потужна комбінація для оздоровлення організму, так як містить повний спектр мінералів, амінокислот, мікроелементів і володіє високою біодоступністю. Консультації фахівцями центру проводяться при безпосередньому відвідуванні центру, заочно, по телефону, онлайн.

"Київський центр Фунготерапії, Біорегуляції і Аюрведи"

Знаходиться за адресою: місто Київ, вулиця Васильківська, 38 (метро Васильківська), 1 поверх, офіс 2.
Час роботи центру: Пн-Пт: з 9-00 до 18-00 Сб: з 9-00 до 17-00
Сайт: www.fungodoctor.com.ua
Контактні телефони: тел: (044) 331-74-44, (044) 257-01-01, (097) 231-74-44, (050) 331-74-44, (063) 187-78-78, +38 (093) 688-25-88 (Viber, Whatsapp)
Пошта для Ваших листів: [email protected]

Зараз ви читаєте новину «Назвали альтернативу хімічним синтезованим препаратам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі