четвер, 04 жовтня 2018 00:16

Лікування сечею. Поради від Супрун

Лікування сечею. Поради від Супрун
Супрун проти уринотерапії. Фото: Укрінформ

Уринотерапія є небезпечною для здоров'я людини.

"Пити, втирати, робити маски або краплі з урини (сечі) не варто взагалі. Не існує жодного наукового підтвердження, що це має якусь користь для здоров'я. Здавалося б, у світі існує стільки науково обґрунтованих і перевірених способів поліпшити своє здоров'я, що місця для подібних екстремальних методів залишатися не повинно. Втім, терапія сечею має велику кількість послідовників, які вперто вірять у магічну силу цієї рідини", - написала в. о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун на своїй сторінці у Facebook.

Крім води, у сечі містяться солі, аміак та інші побічні продукти, вироблені під час природних процесів в організмі людини. Тому приймати її в будь-якому вигляді не рекомендується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун дала нові поради, як покращити здоровя без ліків

"Пам'ятайте, що існує безліч інших безпечних способів отримати вітаміни і мінерали, стежити за шкірою або лікувати хвороби. А єдиний рекомендований спосіб поводження із сечею - це позбутися від неї в туалеті", - додала Супрун.

Уринотерапія — внутрішнє або зовнішнє застосування сечі з лікувальною метою. Один з методів альтернативної медицини.

Зараз ви читаєте новину «Лікування сечею. Поради від Супрун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі