понеділок, 22 лютого 2016 11:19

Горіхи та лимон позбавлять від запаху алкоголю: чим краще закушувати спиртне
8

Багато людей пяніють не тільки через перевищену дозу алкоголю, а й через неправильний вибір закуски. Від неї залежить швидкість засвоєння спиртного і хороше самопочуття. Добре підібрані страви допоможуть пережити вранці похмілля.

Борошняні десерти

Автор: korysniporady.com.ua
 

рганізм в першу чергу перетравлює солодке, а спиртне відкладає на потім. В результаті буде величезний викид інсуліну в кров і швидке сп'яніння. До того ж вранці з'явиться гострий похмільний синдром, так як організм не встиг впоратися з алкоголем.

Шоколад

Автор: korysniporady.com.ua
 

Від заїдання алкоголю шоколадом дуже постраждає підшлункова залоза.

Свіжі помідори

Автор: korysniporady.com.ua
 

Помідори краще не поєднувати з міцними напоями. Кислоти помідорів дратують стінки шлунка і викликають здуття.

Жирні страви

Автор: korysniporady.com.ua
 

Жирні страви не допомагають вам залишатися тверезими, як прийнято вважати, а всього лише відтягують наступ сп'яніння. До того ж, жирні страви надають додаткове навантаження на шлунок, печінку і жовчний міхур.

Гострі закуски

Автор: korysniporady.com.ua
 

Гострі страви посилюють дію алкоголю і можуть викликати опік слизової шлунка і травного тракту.

Мариновані огірки

Автор: korysniporady.com.ua
 

Сюди ж відносяться всі мариновані продукти - огірки, помідори і т. Д. Ці продукти дають навантаження на нирки і печінку, яка страждає від впливу алкоголю.

Фрукти і ягоди

Автор: korysniporady.com.ua
 

Особливо небезпечно закушувати динею, так як в поєднанні з алкоголем вона починає бродити в кишечнику і викликає здуття.

Гриби

Автор: korysniporady.com.ua
 

Якщо запивати гриби алкоголем, в шлунку і кишечнику створюється екстрагують ефект, який виділяє отруйні речовини з м'якоті гриба. Вони підходять не всім, адже можуть викликати інтоксикацію організму.

Чим закушувати, щоб не п'яніти:

шинка, холодець, відварна телятина;

копчена або солона риба;

квашена капуста, вінегрет, фаршировані баклажани;

банани, цитрусові, ананаси;

сири.

Щоб не було запаху алкоголю варто їсти зелень, горіхи, лимон. Вранці пожувати сушену гвоздику, базилік або лавровий лист.

Повністю позбутися від запаху спирту не вдасться, бо він всмоктується в кров. Зникає тільки через 5-6 годин в залежності від того, скільки і яких напоїв було випито.

Зараз ви читаєте новину «Горіхи та лимон позбавлять від запаху алкоголю: чим краще закушувати спиртне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі