понеділок, 15 квітня 2024 12:26

До цього часу ви мили голову неправильно: перукарка збила з пантелику, скільки разів треба використовувати шампунь

До цього часу ви мили голову неправильно: перукарка збила з пантелику, скільки разів треба використовувати шампунь
Цю помилку із шампунем робить більшість: перукарка сказала, як треба мити голову Фото: pinterest

Не всі знають, що під час прийняття душу шампунь для волосся потрібно використовувати двічі, а не один раз.

Коли ми миємо голову, то перший раз очищаємо волосся від усіх олій і накопичених продуктів. Коли ви зробите це вдруге, шампунь справді зможе зробити те, що він мав робити, пише mirror.

Таку пораду дала перукарка Фелісіті Ніколь на своїй сторінці в соцмережі Х і вразила британців, які все життя мили голову неправильно.

"Крім того, наносьте шампунь лише на шкіру голови, і коли ви змиєте, він буде проходити через середину та кінчики. Потім нанесіть кондиціонер лише на середину та кінчики волосся та використовуйте пальці або гребінець із широкими зубами, щоб розчесати під душем" - каже Ніколь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість способів, як зупинити випадіння волосся

Мити волосся треба лише 2-3 рази на тиждень, оскільки занадто багато миття може призвести до більшого накопичення та пошкодження волосся, наголосила жінка.

Читаючи склад шампуню, обов'язково звертайте увагу на компоненти, які в ньому містяться. Вони вказуються від більшого до меншого. Тобто на першому місці виробник вказує ті інгредієнти, яких найбільше у засобі, а наприкінці переліку ті, що містяться в незначній кількості.

Саме так, до речі, можна легко перевірити справжню ефективність шампуню. Наприклад, якщо виробник рекламує його як лікувальний, але лікарські трави стоять наприкінці, це означає, що ви натрапили на вдалий маркетинговий прийом і заявленої користі від косметики немає.

Зараз ви читаєте новину «До цього часу ви мили голову неправильно: перукарка збила з пантелику, скільки разів треба використовувати шампунь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі