пʼятниця, 03 березня 2017 04:25

Дієтологи назвали причини появи жиру на животі

Дієтологи назвали причини появи жиру на животі
На появу жиру на талії впливає стрес і пізні вечері. Фото: medvestnik.by

Дієтологи з Австрії назвали 6 основних причин, які можуть призвести до появи жиру на животі.

Пише MedikForum.

1. Мало сну

Дослідження показують, що люди, які не висипаються, вживають на 300 калорій в день більше ніж ті, хто спить від 7 до 8 годин. Додаткові калорії потрібні для поповнення недоотриманої уві сні енергії.

2. Фігура у формі яблука

Це тип фігури найбільш схильний набирати вагу навколо талії, а не на стегнах або сідницях. Це генетична складова, прибрати вагу саме з цієї зони тіла буде неймовірно складно.

3. Сидячий спосіб життя

Найбільш очевидна причина збільшення ваги. Якщо у вас сидяча робота, влаштовуйте короткі перерви, щоб вставати і рухатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Фокс та Міранда Керр розкрили швидкий спосіб схуднення

4. Вживання неправильних жирів

Вживання великої кількості насиченого жиру у вигляді м'яса і молочних продуктів може призводити до скупчення вісцерального жиру, який найчастіше трансформується в зайву вагу навколо талії.

5. Рівень стресу

Якщо ви майже постійно перебуваєте в стані стресу, то загрожує надмірна кількість підшкірного жиру. В даному випадку за надбавку зайвої ваги відповідає гормон стресу кортизол.

6. Пізні вечері

Прийом їжі в пізній час дня не дає часу організму нормально конвертувати жир в енергію під час сну. Крім збільшення зайвої ваги ця звичка може стати причиною поганого травлення і печії.

Скинути зайві кілограми можна без фізичних навантажень та обмежень в їжі. Дієтологи склали 10 порад, як без зусиль схуднути. Варто їсти багато ананасів, приймати контрастний душ і довго пережовувати їжу.

Зараз ви читаєте новину «Дієтологи назвали причини появи жиру на животі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі