середа, 22 квітня 2020 13:00

Боротьба з коронавірусом: створили перший в Україні портал для медиків

Боротьба з коронавірусом: створили перший в Україні портал для медиків
Започаткували телемости із медиками з інших країн, які напрацювали багатий досвід у лікуванні нової хвороби та протидії епідемії. Фото:pexels

Перший в Україні інформаційний портал для українських медиків щодо боротьби з Covid-19 створив обласний штаб протидії коронавірусу при Дніпропетровській ОДА.

Це допоможе медикам у боротьбі з вірусом, заявив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

"Наша мета - створити базу знань для медиків Дніпропетровщини та всієї України. Все - аби допомогти вітчизняним лікарям боротися з коронавірусом, - зазначив Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус в Україні: оновлена статистика МОЗ

За його словами, в області започаткували телемости із медиками з інших країн, які напрацювали багатий досвід у лікуванні нової хвороби та протидії епідемії.

"Уже мали прямі включення з Ізраїлем, Італією, Китаєм. Плануємо продовжити серію таких відеоконференцій на актуальну тематику. Усі лекції зберігатимемо на єдиній онлайн-платформі", - додав голова ОДА.

На інформаційному порталі є лекції провідних медиків України і світу, які мають успішний досвід боротьби з новим вірусом. А також можна оформити підписку, аби надалі отримувати запрошення на відеоконференції медичної тематики.

"Закликаємо медиків з усієї України долучитися до створення актуальної бази знань. Вони можуть ділитися із колегами власними напрацюваннями у боротьбі з Covid-19", - сказав Бондаренко.

У Дніпрі зафіксували спалах коронавірусної інфекції. Про це повідомив міський голова Борис Філатов. За останню добу плюс 20. Було по 1-2 на добу, а тепер плюс 20.

Зараз ви читаєте новину «Боротьба з коронавірусом: створили перший в Україні портал для медиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі