четвер, 25 липня 2024 01:50

Як збільшити розмір грудей: два ефективні способи без операцій

Розмір грудей у кожної дівчини закладений генетично. Його вони отримують "у спадок" від матерів, бабусь, прабабусь.

Зростати молочні залози починають у період статевого дозрівання. Це триває до 18-20 років.

Для тих, хто має малий розмір грудей і хоче його збільшити є кілька способів. Допоможуть фізичні вправи та правильне харчування.

Автор: Фото: pexels
  Збільшити груди можна в домашніх умовах
Збільшити груди можна в домашніх умовах

Фізичні вправи вважаються найкращим способом збільшити груди природним шляхом. Головна умова - націлити свою увагу на грудні м'язи. Вони розташовані безпосередньо на груднині і під грудьми. Тренування цих м'язів робить їх пружнішими. А найкраще те, що ви можете виконувати всі вправи для збільшення грудей вдома, пише india.

Планка

Ляжте на живіт, а потім підіпріться, утримуючи вагу тіла на руках і пальцях ніг. Вам доведеться тримати зігнуту руку прямо під плечима, а тіло - прямим. Спочатку затримайтеся в цьому положенні протягом двох хвилин, потім збільште час.

Відтискання

Прийміть положення як у попередній вправі, спершись долонями та пальцями ніг у землю. Ваші руки мають бути прямо під вашими плечима. Тримаючи спину прямо, опустіть тіло так, щоб торкнутися підлоги, а потім відштовхніться назад. Це одне віджимання. Зробіть 5 підходів по три віджимання. Щоб точно задіяти м'язи грудей, тримайте долоні ширше плечей.

Жим від стіни

Встаньте перед голою стіною та покладіть долоні на неї на рівні плечей. Тепер, зігнувши лікті, нахиліться до стіни, поки підборіддя/грудна клітка не торкнеться стіни. Затримайтеся в цьому положенні на дві-три секунди, а потім відсуньтеся. Спина під час цієї вправи повинна бути прямою. Зробіть 5 підходів по 3 жими від стіни.

Жим від грудей

Ляжте спиною на підлогу або на похилу лаву. В кожній руці тримайте по гантелі. Підніміть їх над грудьми, випрямивши руки. Повільно опустіть гантелі у вихідне положення. Зробіть три підходи по 10-12 жимів від грудей.

Що їсти для збільшення грудей

Низький рівень гормону естрогену у жінок може призвести до зменшення грудей. Естроген - це гормон, який виробляє ваше тіло під час статевого дозрівання для розвитку жіночої репродуктивної системи та вторинних статевих ознак, як-от груди. Ви можете їсти продукти, багаті фітоестрогеном або рослинним естрогеном, який збільшує розмір грудей.

Кеш'ю, фенхель, коричневий рис, насіння кунжуту, морква, сливи, біле вино, овес, огірок і зелений чай - це деякі продукти, багаті фітоестрогенами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це змінило моє життя" - Трінчер розповіла, чи шкодує про пластику грудей

Продукти, які містять багато білка - вживайте частіше курячу грудку, білу рибу, морепродукти, пийте молоко й липовий чай.

Капуста - цей корисний і смачний овоч допомагає покращити зростання грудей до 18-річного віку;

Соя - за рахунок підвищенного вмісту фітоестрогену вона допомагає збільшувати розмір грудей, ви можете вживати її у вигляді соєвого м'яса чи молока;

Зелень - додайте до свого раціону кріп, петрушку, фенхель, листя салату, кінзу (додатково вона також підвищить еластичність шкіри);

Горіхи з медом - у горіхах містяться корисні олії, а також фітоестрогени;

Куркума - ця насичена спеція робить жіночі груди більшими. Східні красуні їдять одну чайну ложку куркуми тричі на день перед їжею, запиваючи спецію молоком.

Споживати вітамін С, який допоможе відновити колаген. Колаген - це білок, який надає грудям форму та утримує їх. Робить груди пружнішими.

Йогу вважають єдиним способом збільшити розмір грудей природним шляхом без операцій. Існують асани, здатні природним чином зміцнити м'язи грудей і цим змінити їхню форму.

Заняття йогою роблять груди більш пружними, сильними й красивими. Йога впливає не тільки на форму грудей, а й поліпшує здоров'я, фігуру, самопочуття та настрій

Зараз ви читаєте новину «Як збільшити розмір грудей: два ефективні способи без операцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі