вівторок, 03 липня 2018 05:28

Як заробити багато грошей і уникнути афер

Як заробити багато грошей і уникнути афер
Психологи виявили саму необхідну звичку мільйонерів. Фото gs.fm

Жадібні люди частіше стають багатими і отримують великі статки, адже цінять гроші і рідше потрапляють в афери. Виявилось, що саме жадібність - єдина спільна риса багатих людей в світі.

"Британські вчені з'ясували, що заможні люди рідше виявляють щедрість, ніж ті, хто заробляє мало. Під час соціального експерименту, в ході якого знайшли зв'язок між високим доходом людини і його небажанням ділитися грошима з іншими. Респонденти, які важко працювали, щоб стати багатими, не хотіли ризикувати або ділитися заробленими грошима з іншими", - сказали дослідники з Лондонського університету королеви Марії, повідомляє Independent.

Дослідження спростовує думку про бажання кожного допомогти своєму ближньому.

"Коли мова йде про гроші, то люди не поспішають допомагати один одному і це впливає на соціальну поведінку людини. Жадібність також страхує від афер і дозволяє уникнути різних шахрайських схем", - кажуть фахівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як навчити дитину користуватися грошима

Якщо робота не приносить задоволення і професійні обов'язки стали байдужі - це ознаки професійного вигорання. Цей синдром розвивається на тлі хронічного стресу. Веде до виснаження емоційно-енергетичних ресурсів людини.

Зараз ви читаєте новину «Як заробити багато грошей і уникнути афер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі