четвер, 31 серпня 2017 05:28

Як тренуватися при хворобі

Як тренуватися при хворобі
Під час хвороби варто знизити інтенсивність тренування. Фото: Woman.ru

Фізична активність допомагає зміцнювати імунітет. Проте під час хвороби не завжди можна тренуватися. Одні недуги спорт вилікує, інші — загострить.

Про це повідомив портал "Лікар Інфо".

Тренування дозволені, якщо людина чхає, відчуває закладеність носа, біль у горлі або вухах, тиск у пазухах носа.

Протипоказана активність під час лихоманки, кашлю, блювоти, проносу, болях у м'язах та судомах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 корисних властивостей ранкової зарядки

Під час хвороби краще зменшити інтенсивність заняття. Це полегшить дихання при виконанні вправ і зменшить навантаження на імунну систему. Якщо навіть помірний темп погіршує стан здоров'я, краще зупинитися. Але у випадку, коли дискомфорт на тренуванні не виникає, можна пропотіти.

При застуді варто обрати тренування поза спортивним залом. У помешканні мікроорганізми швидко поширюються, тому існує ймовірність заразити інших відвідувачів. Якщо уникнути залу неможливо, треба витирати дезинфікуючим засобом будь-який інвентар, якого торкався хворий.

Часті тренування і правильне харчування не завжди є запорукою успіху при схудненні. Буває, що вага тримається не дивлячись на всі зусилля. В такому випадку причина може ховатися у помилках при їх виконанні. Gazeta.ua назвала 5 основних помилок на тренуваннях.

Зараз ви читаєте новину «Як тренуватися при хворобі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі