понеділок, 07 серпня 2017 23:28

5 помилок при тренуванні, які заважають скинути вагу

5 помилок при тренуванні, які заважають скинути вагу
Помилки при тренуванні: 5 причин повільного зменшення ваги Фото: likar.info

Часті тренування і правильне харчування не завжди є запорукою успіху. Буває, що вага тримається не дивлячись на всі зусилля. В такому випадку причина може ховатися у помилках при їх виконанні.

Занадто багато кардіо

Кардіо спалює калорії і покращує роботу серця, але це тільки в разі, якщо не перестаратися. Якщо займатися на біговій доріжці або еліпсі кілька годин поспіль, тіло починає спалювати не жир, а м'язи. Це призводить до уповільнення метаболізму.

Мінімум силових тренувань

Силові вправи не перетворять тіло в суцільні м'язи. У жінок рівень тестостерону досить низький. Робота з вагою допоможе прискорити метаболізм і зробити тіло підтягнутим і струним.

Повторення одних вправ

Щоб побачити результат від нових вправ, спробуйте змінити спортивну рутину. Замість йоги сходити в басейн, замінити стандартну тренування бігом в парку і т.д.

Ти винагороджує себе шкідливою їжею

Після важкого тренування, часто жінки розслабляються і дозволяють собі з'їсти щось шкідливе. Картопля фрі, чізбургер і кола негативно позначаться не тільки на вазі, а й на здоров'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літо у місті: чому кияни займаються йогою у парках

Відмова від відпочинку

Не можна занадто заганяти себе в тренажерному залі. Тіло потребує відпочинку.

Організм виробляє кортизол - гормон стресу, який провокує накопичення жиру. Треба взяти перерву і видихнути.

Зараз ви читаєте новину «5 помилок при тренуванні, які заважають скинути вагу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі