субота, 30 червня 2018 14:40

5 травм, які найчастіше отримують при сексі

5 травм, які найчастіше отримують при сексі
Секс і травми: 5 найчастіших пошкоджень Фото: info-mir.com.ua

Після сексу можна отримати не тільки задоволення, а й травми.

Про них пише Nashamama.

Печіння. При появі цих неприємних відчуттів потрібно промити уражене місце водою з милом.

Краплі крові. Такі виділення з'являються через тріщини внутрішніх тканин. Причини травм різні. Наприклад, прикраси, пірсинг, довгі нігті, неголеність, тривалі за часом статевий акт і прелюдія, занадто пристрасний або грубий секс, недостатня природна змазка. При таких ознаках потрібно звернутись до лікаря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс перед тренуванням: повідомили чи можна їх поєднувати

Затерплі м'язи. Таке може спіткати того, хто зверху. Тоді потрібно прикласти до попереку теплий компрес.

Розрив стінки піхви. Це виникає від занадто різких рухів або неправильно введеного пеніса навіть середньої величини. А великий пеніс і інтимні іграшки можуть розірвати звід піхви. Ці травми дуже болючі і сильно кровоточать.

Для чоловіків різкі інтенсивні рухи і брак мастила небезпечні розривом вуздечки і внутрішніми кровотечами. Ще небезпечні вивих члена, розриви зв'язок, перелом в лобкової області. До цих травм призводять неправильний кут входження в піхву, різка зміна пози, або коли член при фрикції вискакує з піхви і чоловік різко вдаряє в промежину.

Зараз ви читаєте новину «5 травм, які найчастіше отримують при сексі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі