пʼятниця, 12 травня 2017 05:10

Запалення сечового міхура лікують фітосвічками

  Фіторові фітосвічки містять натуральні компоненти. Мають бактерицидні, кровоспинні властивості. Зміцнюють імунітет, знімають біль і жар
Фіторові фітосвічки містять натуральні компоненти. Мають бактерицидні, кровоспинні властивості. Зміцнюють імунітет, знімають біль і жар

— Півроку тому з чоловіком записалися в басейн. Подобалося купатися у гарячій воді, тоді занурюватися у холодну. Якось уночі прокинулася від жахливого самопочуття — усю трясло, зуби цокотіли, в очах мерехтіло. Температура — більше 39 градусів. Мало того, що заробила цистит, ще й придатки застудила, — розповідає тернополянка Катерина Гірка, 32 роки.

Пацієнтка в лікарні пролежала 10 днів, її лікували антибіотиками. Через місяць аднексит — запалення придатків матки та яєчників — повернувся. У жінки знову піднялася температура, нудило, блювала. У сечі помітила кров — сечовий міхур запалився. Цього разу лікувалася фітосвічками.

— Аднексит — дуже серйозне захворювання. Кожна п'ята жінка, яка ним перехворіла, потім лікується від безпліддя. Виникає не лише від переохолодження. Інколи його спричиняють стафілококи або стрептококи. Буває, що інфекція починається з горла чи носа. Одна пацієнтка довгий час страждала від аднекситу, аж доки полікувала зуби, — говорить тернопільський гінеколог Марина Опанасюк, 44 роки. — Зараз намагаємося лікувати пацієнток так, аби ще більше не нашкодити. Часто прописуємо фіторові фітосвічки. Склад у них натуральний. Побічних ефектів не викликають, протипоказань не мають.

Фітор — біоактивний комплекс, виготовлений з екологічно чистих дубових листків за особливою технологією.

Свічки мають бактерицидні, кровоспинні властивості. Зміцнюють імунітет, знімають біль і жар. Фітосвічки з олією чайного дерева знищують шкідливі бактерії та грибки. З обліпихою — заживляють рани. Як протизапальний засіб застосовують фітосвічки з пантенолом.

— Часто у жінок разом з аднекситом йде цистит. Якщо цю недугу запустити, вона швидко переходить у хронічну форму, — попереджає лікар. — Усім пацієнткам наголошую — як тільки внизу живота відчули різкий біль, одразу треба вимитися антибактеріальним милом. Спати — у вовняних шкарпетках і теплій піжамі. І багато пити. Рідина виводить шкідливі мікроби з організму. Варто дотримуватися дієти — не їсти солоного, кислого, смаженого. Забороняю каву, міцний чай. І мови нема про алкоголь чи газовані напої.

Одна пацієнтка, за порадою бабусі, цистит лікувала грілкою між ногами та гарячою ванною. Інфекція перейшла на нирки. Цистит і аднексит на деякий час можуть заспокоїтися. Але це не означає, що жінка вилікувалася.

Зараз аднексит і цистит значно помолодшали. У всьому винна мода. Дівчатка й молоді жінки носять вузькі джинси, лосини, користуються тампонами. Аби застерегти пацієнток від хвороб, для профілактики прописую фітосвічки. На аптечному ринку зараз з'явилося багато імпортних препаратів. Як показує досвід, організму українок найкраще підходять свічки вітчизняного виробництва.

Тел.: 0(67) 5717748,

[email protected]

http://bio-vita.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Запалення сечового міхура лікують фітосвічками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі