понеділок, 07 грудня 2015 00:55

Зайва вага пригнічує тестостерон

Автор: ФОТО З САЙТА www.annahelp.ru
  Волоські горіхи або насіння соняшника змішують із медом та їдять для підвищення потенції по три столові ложки на день
Волоські горіхи або насіння соняшника змішують із медом та їдять для підвищення потенції по три столові ложки на день

— У чоловіка через сексуальні невдачі з'явилася купа комплексів, — розповідає 40-річна Ірина Щербацька з Черкащини. — Вичитав, що потенція з латині — це сила. І тепер вважає себе нездарою. Втішаю його, як можу. Мені головне, щоб обійняв і вислухав. А він переживає страх як. Боюся, що зап'є.

— У будь-якого чоловіка траплялося, коли "не виходить": втомився, рознервувався, — каже лікар-уролог Володимир Назаренко, 42 роки. — Б'є по психіці війна, фінансові проблеми, якщо постійно про це думати, то хіба до сексу? Буває, жінка сварить чоловіка з ранку до вечора, а потім хоче, щоб він її любив і пестив. Пригнічує чоловічий статевий гормон — тестостерон, зайва вага. Через жир перероджується на жіночий — естроген. У чоловіків обвисає живіт, округлюються стегна й груди. Від того, що мало рухаються, виникає застій у сечостатевих органах. Коли переїсть та пролежить на дивані перед телевізором увесь вечір, що потім зможе?

Треба змінювати спосіб життя. Біг, плавання, піднімання сходами є чудовою профілактикою. Поліпшує кровообіг контрастний душ.

— Є і вправи — поперемінно напружувати і розслабляти м'язи промежини. Робіть їх весь день і ввечері побачите результат. Добре розвиває ці м'язи їзда на велосипеді. Переконаний, що здорове харчування впливає на якість і кількість сексу. Горіхи й гарбузове насіння з медом — чудовий засіб.

Потенцію підвищують спеції — імбир, перець чилі, хмелі-сунелі. Волоські горіхи або насіння соняшника змішують із медом та їдять по три столові ложки на день. Півлимона зі шкуркою за 2 години до статевого акту діють не гірше ­віагри.

— Відмовтеся від цигарок і спиртного — це гидота, — наголошує Володимир Назаренко. — Їду на роботу й бачу, як здорові хлопці курять, їду з роботи — сидять на лавочках з пляшками — волати хочеться. Куріння звужує судини й порушує кровообіг, тоді статевий член недостатньо наповнюється кров'ю. Накопичення нікотину перешкоджає дозріванню сперматозоїдів. Алкоголь скорочує вироблення статевих гормонів, гальмує їх надходження в кров і статевий орган не може повноцінно збільшитися. Наркотичні речовини взагалі призводять до генних мутацій.

40 відсотків жінок отримують більше задоволення від пестощів, ніж від самого статевого акту. Для подружжя вважають нормою два-три сексуальні контакти на тиждень. 7–13 хв. становить середня тривалість статевого акту.

Зараз ви читаєте новину «Зайва вага пригнічує тестостерон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі