четвер, 01 листопада 2007 13:47

Займіться загартовуванням організму

1–2 — бережіть очі від травмування. Відчуватимете тимчасове погіршення зору. У ці дні не варто вибирати окуляри. Може бути посилене серцебиття, аритмія. Операцію на серці краще відкласти.

3–5 — уповільниться обмін речовин. Турбуватиме здуття живота. Їжте невеликими порціями. Можна поголодувати.

6–7 — загострюються хвороби нирок. Можна виводити пісок із сечогінних шляхів, очищувати організм. Фізичні навантаження можуть призвести до зміщення дисків хребта.

8–10 — не можна робити операції на статевих органах, аборти. Стережіться зараження венеричними хворобами. Почастішають харчові отруєння. Перевіряйте якість продуктів. Не слід уживати гриби та горілку.

11–12 — нагадають про себе хвороби печінки та жовчного міхура. Турбуватиме печія, гіркота в роті. Погіршиться виділення жовчі. Прийміть теплу ванну. Уникайте смажених, масних і гострих страв.

13–15 — остерігайтеся падіння з висоти. Травмовані кінцівки гоїтимуться довго. Можливі вивихи. Не піднімайте важкого. Є небезпека появи грижі. Скасуйте візит до стоматолога. Посильте догляд за зубами.

16–17 — погіршиться обмін речовин. Більше рухайтеся. Згущування крові може призвести до появи тромбів. Пийте достатньо води, щоб не допустити зневоднення організму. Перевірте артеріальний тиск.

18–19 — дні емоційної неврівноваженості. Підвищиться чутливість до змін погоди. Тримайте ноги в теплі. Похід до перукарні буде вдалим.

20–21 — не пересушуйте та не фарбуйте волосся — фарба лягатиме погано. Підвищиться ламкість нігтів. Посильте догляд за шкірою рук та обличчя. Робіть маски. Не експериментуйте з новою косметикою. Можливі напади головного болю.

22–23 — протипоказані операції на горлі. Бережіть голосові зв"язки. Поранення призведе до сильної кровотечі. Критичні дні будуть болісними. Можна почати лікування хвороб репродуктивних органів.

24–25 — почніть боротьбу із зайвою вагою. Не переобтяжуйте шлунок. Добре пройде лікувальний масаж. Більше часу проводьте на свіжому повітрі. Робіть інгаляції.

26–27 — нагадає про себе виразка шлунку та дванадцятипалої кишки. Не варто їсти гостре. Жінкам слід берегти груди від холоду. Молодим мамам слід уникати застою молока, яке може спричинити мастопатію. Не відлучайте дітей від грудей.

28–30 — погіршиться стан хворих на серцеву недостатність. Уникайте стресових ситуацій. Займіться загальним загартовуванням організму. Уникайте тривалого перебування у великому натовпі.

Зараз ви читаєте новину «Займіться загартовуванням організму ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі