четвер, 29 березня 2007 18:08

Займіться масажем та медитаціями

1 — загострюються шлунково-кишкові захворювання. Не слід робити операцій, бо може бути сильна кровотеча. Вдалий час, аби підстригти волосся. Можна розпочати дієту.

2–3 — може підвищитися артеріальний тиск. Уникайте фізичних навантажень. Волосся буде неслухняним, зачіски недовговічними. Не ігноруйте болю в нирках.

4–6 — уваги потребує шкіра, статеві органи, лімфатична система. Організм вимагатиме більше вологи: пийте воду між прийомами їжі. Утримайтеся від алкоголю. Не варто робити гінекологічні операції.

7–8 — не перевантажуйте нервову систему, відпочивайте. Може безпричинно піднятися температура. Варто почати курс оздоровчої фізкультури. Можна починати лікування очей, вибрати окуляри.

9–11 — не варто звертатися до ортопеда й стоматолога. Підвищений ризик травматизму. Дієта для схуднення подіє дуже ефективно.

12–13 — займіться вправами для дихання. Більше часу проводьте на свіжому повітрі. Аварійно-небезпечні дні.

14–15 — відвідайте басейн. Можна взятися за лікувальний масаж, медитації та очищення організму від шлаків. Не видаляйте бородавок — погано загоюються будь-які поранення.

16–17 — час для активних оздоровчих процедур у сауні чи солярії. Дайте очам відпочити. Не варто розпочинати курс лікування хімічними препаратами. Може боліти голова.

18–19 — відвідайте перукарню та косметолога. А голосові зв"язки не слід перенапружувати. Уникайте операцій на горлі.

20–21 — час загострення хронічних хвороб. Застуда може перейти в запалення легенів.

22–23 — найкращий час для початку лікування травами, гомеопатичними препаратами. Операції на шлунку та жовчному міхурі краще відкласти. Відвідайте стоматолога.

24–26 — загострення хвороб серцево-судинної системи й хребта. Не їжте важких страв. Краще розпочніть розвантажувальну дієту. Найкращий час для боротьби з целюлітом.

27–28 — варто почати очищення тонкого кишечнику. Не ігноруйте біль у животі. Будь-яке травмування може мати серйозні наслідки — утворення пухлин.

29–30 — нирки, сечовий міхур, потові залози можуть страждати від запальних процесів. Варто більше часу приділити гігієні та водним процедурам. Особливо сприятливий ефект матиме сонячне проміння. Уникайте пошкоджень шкіри.

Зараз ви читаєте новину «Займіться масажем та медитаціями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі