пʼятниця, 20 квітня 2018 05:20

У санаторії "Карпати" лікують хвороби опорно‑рухової системи

Автор: ФОТО НАДАНЕ САНАТОРІЄМ ”КАРПАТИ”
  Санаторій ”Карпати” на Закарпатті має власне відділення для відновлення органів руху та опори. Тут ще допомагають боротися з наслідками травм
Санаторій ”Карпати” на Закарпатті має власне відділення для відновлення органів руху та опори. Тут ще допомагають боротися з наслідками травм

— Рік тому зламав ногу. Довго лежав на витяжці, був у гіпсі. Коли зняли, при ходьбі нога дуже боліла. Особливо на зміну погоди, — розповідає 37-річний Олег Симиренко з міста Славута Хмельницької області. — Лікар порадив їхати в санаторій "Карпати".

ДП "Клінічний ­санаторій "Карпати" розташований у селі Карпати Мукачівського району Закарпатської області. Тут лікують різні види склерозу, недуги опорно-рухового апарату, гіпертонічну хворобу. Звертаються люди з наслідками інсультів та інфарктів.

— Я лікувався в спеціалізованому реабілітаційному відділенні для відновлення роботи органів руху й опори. Тут ще допомагають боротися з наслідками травм. Зі мною лікував хребет хлопець після аварії, — про­довжує Олег Симиренко.

У санаторії "Карпати" діє спеціалізоване кардіореабілітаційне відділення для лікування хвороб серця. Є відділення для відновлення хворих із наслідками гострих порушень мозкового кровообігу.

— У санаторії є мінеральні води. Багато гуляв на свіжому повітрі. Приймав ванни з різними солями для зміцнення кісток. Ще прописали лікувальний масаж і гімнастику, — говорить Олег Симиренко.

Санаторій "Карпати" зручно розташований. ­Недалеко залізнична станція. Є без­кош­товні і платні екскурсії Закарпаттям. До послуг пацієнтів — перукарня, косметичний салон, пошта, магазини.

— Жив у двомісному номері із сусідом. З моєю ногою ходити далеко не міг. В оздоровниці всі будівлі розташовані близько і зручно. Зокрема, і їдальня. Годують чотири рази, їжа смачна.

Висококваліфіковані фахівці оздоровниці "Карпати" завжди готові прийти на допомогу.

Телефони:

0(3131) 5 44 33,

0(3131) 7 33 07.

E-mail:

marketing_к[email protected]

www.sanкarpaty.com

Зараз ви читаєте новину «У санаторії "Карпати" лікують хвороби опорно‑рухової системи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі