четвер, 06 грудня 2007 18:31

У Наталі Малаховської відросли ушкоджені пальці

Одеситка Наталя Малаховська, 26 років, народилася без двох пальців на лівій руці — середнього та безіменного. В утробі матері її руку перевила пуповина. Це вплинуло на розвиток кінцівки.

— Пальці наче зрослися, — каже Наталчина сестра Ольга Салій, 28 років. — До року Наталі зробили кілька операцій, щоб розділити їх.

Із цілителькою Галиною Юршиною дівчина зустрілася, коли ходила до восьмого класу.

— Сестра була в Галини разів п"ять, — веде далі Ольга. — І після того пальці виросли приблизно на сантиметр. На них з"явилися нігті.

— Для зцілення задаю певну програму, — каже 53-річна Галина Юршина. — У Наталчиному випадку — це програма на ріст клітин. Пацієнт працює разом зі мною. Я кажу: "Давай у горщик посадимо насінинку. Будемо спостерігати, як вона росте". Людина уявляє, як рослина розвивається, з"являється стебло. Це програма для свідомості людини, за якою організм починає відновлюватися.

Жінка пояснює, що шукає першопричину недуги. Думками, на енергетичному рівні вона повернулася в минуле Наталі — в утробу матері — й наче зняла намотану пуповину. Побачила руку з п"ятьма здоровими пальцями.

45-річній Тамарі Гажій з Одеси після народження поставили діагноз — церебральний параліч.

— У мене права нога була коротша за ліву на сім сантиметрів, — розказує Тамара по телефону. — Завдяки Галині Миколаївні вона виросла на п"ять із половиною. Юршина лікувала мене біотоками, масажувала ногу. Сеанси тривали близько двох годин. За 12 років я була у Галини разів 30.

Галина Юршина вилікувала від худоби й чоловіка Тамари, 47-річного Миколу. Лікарі казали, що в нього гастрит, бо він не міг багато їсти. Цілителька "побачила", що шлунок має вм"ятину, наче від удару — там їжі поміщалося дуже мало. Наступного дня чоловік прийшов до Галини з питанням: "Що ви зробили з моєю сорочкою?". На одязі був помітний слід від дитячої ноги. Тільки тоді Микола згадав, як у 10 років сусідський хлопець ударив його ногою в живіт.

— Микола ходив до цілительки приблизно 15 разів — веде далі Тамара Гажій. — Галина лікувала й багатьох моїх знайомих.

Галина Юршина переїхала з Одеси до Києва два роки тому. В її столичній квартирі на поличці багато ікон, вона ходить до церкви. Жінка показує альбом із фотокартками пацієнтів. Після зцілення люди надсилають їх на згадку.

— Цього хлопчика лікувала по телефону, — каже Юршина, показуючи фото. — У нього не було двох пальців та променевої кістки на руці. Провела 10 сеансів. Через два місяці в малого кістка виросла на три сантиметри, по півсантиметра за два тижні. Ліктьовий суглоб став пружним і затвердів. Із дітьми працювати легше, — зауважує цілителька. — Організм ще формується.

Хлопчика лікувала по телефону

Нині, за словами цілительки, до неї ходить хлопчик, який має проблеми із зором. В одному оці немає кришталика. На другому була глаукома та катаракта. Дитина перенесла кілька операцій. Приходять із мамою раз на тиждень, малий почувається краще. Хоч після операцій, зазначає Юршина, важче працювати.

— Ще одній моїй пацієнтці лікарі сказали, що вона ніколи не зможе мати дітей, — веде далі цілителька. — Я побачила кістове утворення завбільшки з кісточку порічки. Воно забивало маткову трубу. Сперматозоїд не міг дістатися до яйцеклітини й запліднити її. Цю кісточку ми дематеріалізували. У жінки вже є кількарічна дитина.

Тепер Галина лікує 6-річну киянку Аню Кисленко. У дівчинки немає пальців на руці. Мама Ані, 32-річна Олена Кисленко, розказує, що вони зверталися за консультацією до багатьох хірургів та ортопедів. Єдиним виходом із цієї ситуації лікарі вважають пересадку пальців з ноги на руку. Однак медики радять батькам дитини добре подумати, бо це дуже складна операція.

Домовитися про зустріч з Галиною Юршиною можна за телефоном: 8 (066) 486 34 56. Консультація коштує 50 грн, сеанс — 100 грн.

Від дефектів кінцівок може позбавити тільки операція

Відновлення кінцівок за допомогою програмування організму "ГПУ" попросила прокоментувати керівника відділення патології стопи та складного протезування Інституту травматології та ортопедії АМН України Олега Міхневича, 58 років. До такої практики лікар ставиться скептично:
— Люди хочуть вірити у чудо, — каже Міхневич.
У медицині знають кілька способів позбутися дефектів кінцівок: оперування, косметичне протезування та мікрохірургічна пересадка пальців. Коротшу ногу можна витягнути на кілька сантиметрів за допомогою апарата Єлізарова. Олег Едуардович зауважує, що багато пацієнтів шукали порятунку в нетрадиційних лікарів. Але потім зверталися до їхнього інституту.

Зараз ви читаєте новину «У Наталі Малаховської відросли ушкоджені пальці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі