понеділок, 28 травня 2012 00:30

Санаторій "Радон" обирають завдяки новому рівню сервісу

Автор: фото з архіву санаторію ”Радон”
  Лікувальний, спальний корпуси, їдальня, аптека, торговий центр у ”Радоні” знаходяться під одним дахом. Тут працює ліфт. Сам санаторій знаходиться у місті-курорті Хмільник
Лікувальний, спальний корпуси, їдальня, аптека, торговий центр у ”Радоні” знаходяться під одним дахом. Тут працює ліфт. Сам санаторій знаходиться у місті-курорті Хмільник

Поєднати відпочинок з комплексним лікуванням пропонує санаторій "Радон" на курорті Хмільник Вінницької області. Тут можна оздоровитися завдяки унікальній радоновій воді, обстежитися за допомогою сучасної апаратури, відпочити у комфортних номерах із триразовим харчуванням за замовною системою. Також є екскурсії та дискотеки. Комплекс розміщений на березі Південного Бугу.

— Радонова вода не має аналогів серед відомих мінеральних вод. Вона м'яко діє на організм і лікує навіть серцево-судинні захворювання, — розповідає Микола Андрейчук, директор комплексу "Радон". — Приймаючи радонові ванни, можна позбутися проблем із хребтом та суглобами, гіпертонії, варикозного розширення вен. Також — жіночого і чоловічого безпліддя, імпотенції, хронічного простатиту, хвороб органів дихання. Така терапія нормалізує обмін речовин, дає гарні результати при дерматологічних захворюваннях, ожирінні.

При лікуванні цукрового діабету радон понижує рівень цукру в крові. Це дає змогу зменшити дозу цукрознижувальних препаратів.

— Успішною у нас є реабілітація після перенесених інфарктів міокарда та гострих порушень мозкового кровообігу, — говорить головний лікар Людмила Бевз. — Якщо комусь водні процедури протипоказані, то як альтернативу пропонуємо сухі радонові, вуглекислі ванни, які дають змогу подовжити період ремісії при таких дерматологічних захворюваннях як екзема, псоріаз. При протрузіях і грижах міжхребцевих дисків пропонуємо підводний витяг хребта — поперекового та шийного відділу, при коксартрозі — витяг кульшових суглобів. Як альтернативу підводному пропонуємо сухий фракційний витяг хребта.

Для кожного пацієнта спеціалісти вибирають індивідуальне лікування. Відпочивальникам пропонують шість-сім процедур на день.

Медичне обладнання санаторію — виробництва Італії, Німеччини, Нідерландів та Японії. Це фізіотерапевтична апаратура для ультразвукової, електро-, мікрохвильової, лазеро-, магнітотерапії. Також — СВЧ, апарат ударно-хвильової терапії, УВЧ, біоптрон, інгаляторій, тубус-кварц, УФО.

У нас є два бальнеологічні відділення. Вони представлені радоновими, скипидарними, бішофітними, хвойними, йодобромними, чотирикамерними ваннами та підводним душем-масажем, лікувальними душами Шарко, циркулярним, висхідним.

Лабораторні дослідження сечі, крові виконують на автоматизованому обладнанні. Це дає змогу значно скоротити час і збільшити точність результатів дослідження. Також для наших відпочивальників є кабінет функціональної діагностики серця й судин. Наша гордість — новітній УЗД-апарат TOSHIBA XARIO з необхідними датчиками для дослідження всіх органів та систем організму, включаючи діагностику вагітності на ранніх термінах дослідження стану плода. Також італійський рентген-апарат CLINOMAT із цифровою обробкою зображення і видачею результату дослідження в зручному для пацієнта вигляді — на плівці, диску, флеш-карті. Крім цього, ми лікуємо захворювання органів дихання, зокрема алергічні, завдяки спелеокамері, де відпочивальники протягом 45-60 хвилин перебувають в затемненій кімнаті з класичною заспокійливою музикою та дихають розпиленими мікроіонами солі.

У "Радон" приїжджають із Росії, Німеччини, Великої Британії, Молдови, Польщі, Ізраїлю, Криму й усієї України. Комплекс може одночасно прийняти 280 відпочивальників.

"Радон" швидко став популярний завдяки відповідним високим стандартам лікування пацієнта в санаторії. Номери одно- і двомісні, люксові двокімнатні площею до 40 кв. м. Усі номери мають ортопедичні матраци, санвузол з душовою кабіною, кондиціонер, телевізор LCD з кабельним телебаченням, телефон, холодильник, сейф, електрочайник, фен. Майже в усіх номерах є балкони. У спальному корпусі — ліфт.

Лікувальний, спальний корпуси, їдальня, торговий центр, аптека — все під одним дахом.

— Це надзвичайно важливо для пацієнтів. Адже після ванн відпочивальникам не потрібно виходити на вулицю — одразу можуть потрапити у свій номер.

Санаторій, звичайно, як лікувально-профілактичний заклад пропонує дієтичне харчування, що призначає лікар після первинного огляду й опитування пацієнта. А от страви, які дозволяють у рамках дієти, кожен може обрати сам, оскільки в нашій їдальні — замовне меню.

Для харчування відпочивальників "Радону" використовують лише натуральні продукти власного виробництва, що виростили без додавання хімічних добрив, власні м'ясо- та молокопродукти.

— Лише за проживання у багатьох відпочинкових комплексах, готелях беруть 250 гривень з людини на добу. У "Радоні" ціни відповідають якості послуг, що надають. У путівку вартістю 380 гривень на добу входить проживання у комфортабельному номері з безкоштовним інтернетом, автостоянка з охороною, шість-сім лікувально-оздоровчих процедур на день, повноцінне раціональне харчування, — розповідає львів'янка Інна. Приїхала вдруге разом із чоловіком та двома доньками. — У меню щодня є рублене м'ясо, риба, ікра, свіжа випічка, фрукти. Таке навряд чи ще десь знайдете. Для 4-річної Софійки їжа безкоштовна, для 12-річної Анни — із 50-відсотковою знижкою. Саме тому ми їдемо на відпочинок сюди, в іншу область, і долаємо сотні кілометрів.

За окрему плату у "Радоні" можна відвідати кріо- й інфрачервону сауну, спелеокамеру, косметологічні кабінети, пройти процедуру пресотерапії.

Заклад згуртував медичну еліту області. Всі лікарі мають вищу і першу категорії.

— Повірте, вас приємно здивує уважне й шанобливе ставлення медичного та обслуговуючого персоналу, — додає Інна.

P.S.: Більш детальну інформацію про відпочинок у санаторії "Радон" можна безкоштовно отримати

за тел.: 0(800) 503 325.

Зараз ви читаєте новину «Санаторій "Радон" обирають завдяки новому рівню сервісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі