понеділок, 09 вересня 2013 06:00

Псоріаз сам по собі не минає

Псоріаз нині така ж поширена недуга, як діабет. На нього страждають у Європі, США, Німеччині, Данії та Китаї. Фахівці припускають, у різних країнах хворіють 2-5% населення. В Україні щороку офіційно реєструють 13 тис. нових пацієнтів із цією недугою. Більшість не звертаються до лікарів.

— Псоріаз настільки небезпечний, що не зважати на нього не можна. Методів полегшити захворювання багато, але кожній людині потрібен індивідуальний підхід. Важливо знати — псоріаз сам по собі не минає, не можна опускати руки, — говорить відома травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Допомагають трави та корені, з яких виготовляю комплекс від псоріазу. Він містить крем і "живу водичку". Так називаю за її протизапальні й антисептичні властивості. Приймають збір із цілющих трав і коренів, який не дає псоріазу живитися зсередини. Крем пом'якшує та очищує шкіру. "Жива водичка" ефективно доглядає як антисептик за пошкодженими ділянками. А збір із 20 найменувань трав і коренів відновлює клітини печінки, знімає запалення підшлункової залози. Також усуває дисбактеріоз, нормалізує кислотність та заспокоює нервову систему, зміцнює імунітет.

Ці засоби натуральні, без побічної дії, не шкодять організму. Завдяки їм, а також за суворого дотримання рекомендацій зазвичай досягають стійкої та тривалої ремісії.

— Завдяки зборам Тетяни Павлівни Радіонової не згадую про псоріаз 10 років. До цього боровся з ним 20 років, — пише Матвій Вікторович із міста Євпаторія у Криму.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує засоби від різних недуг, що готує за старовинною рецептурою сімейної династії травників, перевіреною понад століттям. Вони нешкідливі, без гормонів чи антибіотиків, не викликають звикання, не є синтетичними лікарськими засобами. Відмінний результат — ваше здоров'я безцінне!

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу можна

за тел.: 0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97.

www.travnik.kharkov.ua.

Зараз ви читаєте новину «Псоріаз сам по собі не минає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі