понеділок, 24 грудня 2012 00:30

Псоріаз небезпечний для всього організму

Шкіра людини надійно захищає тіло від інфекцій. Раз на 28 днів верхній шар повністю оновлюється. Якщо у цій системі відбувається збій, нова шкіра може наростати що три дні.

— Це може бути псоріаз. Інколи клітини оновлюються настільки інтенсивно, що шкіра починає кровити, стає тонкою та беззахисною, — пояснює травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Порушуються захисні функції шкіри. А це небезпечно для всього організму.

Боротися із псоріазом можна і необхідно.

— Я з цілющих трав та коренів виготовляю комплекс від псоріазу. Для зовнішнього застосування — крем та "живу водичку", яку так називаю завдяки її властивостям. Для внутрішнього — збір із цілющих трав і коренів, який не дає псоріазу підживлюватися зсередини.

Крем пом'якшує та очищує шкіру. "Жива водичка" ефективно доглядає як антисептик за пошкодженими ділянками. А збір, який містить понад 20 найменувань трав і коренів, відновлює клітини печінки, усуває запалення підшлункової залози, зменшує дисбактеріоз.

— За допомогою моїх засобів, а також за суворого дотримання рекомендацій, зазвичай досягають стійкої та тривалої ремісії.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує засоби від різних недуг, які вона готує за старовинною рецептурою сімейної династії травників, перевіреною понад століттям. Вони нешкідливі, не містять гормонів чи антибіотиків, не викликають звикання, не є лікарськими засобами. Відмінний результат — ваше здоров'я безцінне!

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу можна

за тел.: 0(57) 376 32 32,

0(97) 925 73 97.

www.travnik.kharkov.ua.

Зараз ви читаєте новину «Псоріаз небезпечний для всього організму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі