четвер, 05 лютого 2009 19:38

Приймайте заспокійливі ванни

1 Пильнуйте за кермом та під час роботи з механізмами. Підвищується аварійна небезпека. Мозок буде відчувати кисневе голодування. Можливі запаморочення. Бережіть голову від травм.

    2–3    Особливо вразливим буде горло. Намагайтеся не перевантажувати і не переохолоджувати його. Не варто планувати поповнення сім"ї.

    4–5    Період загострення бронхолегеневих захворювань. Не ігноруйте перших ознак застуди. Добре зігрівайтеся після тривалого перебування на вулиці. Хворим на остеохондроз і ревматизм варто зайнятися профілактичним лікуванням.

    6–7    Подбайте про здорове харчування. Не перевантажуйте шлунок. Займіться лікуванням сколіозу. Слідкуйте за своєю поставою. Запишіться на прийом до стоматолога. Лікування і протезування зубів пройде вдало.

    8–9    Місяць у повні. Знижуйте фізичне навантаження на організм. Підвищується артеріальний тиск. Непокоїтимуть аритмія та задишка. Можлива носова кровотеча. Приймайте заспокійливі ванни.

10–12    Не провокуйте появи застійних явищ в організмі. Можна провести лікувальне голодування. Займіться корекцією фігури. Час позбавитися зайвої ваги.   

13–14    Не допускайте зневоднення організму. Добре промивайте нирки. Стимулюйте виведення піску з сечогінних шляхів. Відмовтеся від уживання міцних напоїв.

15–16    Вагітним слід уникати фізичних навантажень у ці дні. Молодим мамам не слід відлучати малюків від грудей. Адаптація до нового режиму харчування у немовлят проходитиме складно.

17–19    Життєвий тонус помітно знижується. Погіршується пам"ять. Не позбавляйте себе повноцінного відпочинку. Рухайтеся обережно слизькими стежками. Остерігайтеся вивихів і розтягнення зв"язок. Найкращий час для зміцнення імунітету. Пийте вітаміни.

20–21    Приділіть увагу шкірі. Підберіть нову косметичну лінію. Займіться зміцненням нігтів. Підвищується крихкість зубної емалі. Знеболювальні діятимуть погано. Остерігайтеся травмування колінних суглобів.

22–24    Напередодні молодика не слід переїдати. Саме час позбавитися шкідливих звичок. Частіше нагадуватимуть про себе захворювання вен. За можливості, не розпочинайте нового курсу ін"єкцій. Бережіть нервову систему від стресів.

25–26    Перевіряйте сумісність фармпрепаратів. Можлива поява висипання на шкірі. Підвищується небезпека алергій.

27–28    Непокоїтимуть давні травми. Планові операції краще відстрочити. Остерігайтеся опіків.

Зараз ви читаєте новину «Приймайте заспокійливі ванни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі