четвер, 26 квітня 2007 19:10

Приділіть час вправам для зміцнення м"язів спини

1 — через переживання може підвищитися тиск. Робити операції в цей день небезпечно. Важко буде зупинити кровотечу.

2–3 — доречно зробити очищувальні процедури. Гарний ефект матиме дієта для схуднення. Небезпечні гінекологічні операції. Обмежте вживання спиртного та не перенапружуйте голосових зв"язок.

4–6 — загострюються запальні процеси. Не можна видаляти бородавки чи родимки, бо поранення та шви можуть загнивати. Не переїдайте.

7–8 — особливого догляду потребують зуби та шкіра. Але до стоматолога й ортопеда краще не звертатися. Їжа має бути нежирною, багатою на протеїни та кальцій.

9–10 — будьте обережними — є небезпека переломів і вивихів. Погіршується робота органів слуху та зору. Не ігноруйте біль у серці.

11–12 — вживайте лише необхідні ліки. Бо підвищується ризик харчових та хімічних отруєнь. Активізуйте виведення шлаків, пийте більше чистої води. Погіршиться капілярне кровопостачання, тому більше рухайтеся протягом дня. Перед сном прийміть ванну.

13–14 — попередьте напади головного болю. Не допускайте фізичних чи розумових перевантажень. Стережіться побутового травматизму. Приділіть час вправам для зміцнення м"язів спини.

15–16 — не варто стригтися. Косметичні процедури та операції краще відкласти на три дні. Бережіть горло й дайте відпочити очам.

17–18 — є ризик захворіти на грип чи застуду. Це може дати тяжкі ускладнення. Розпочинайте ранок із дихальної гімнастики.

19–20 — час активно оздоровлюватися. Відвідайте басейн або сауну. Розпочніть курс лікувального масажу. Ефективною буде дієта для нормалізації ваги, але голодувати не можна.

21–23 — загостряться хвороби серцево-судинної системи та крові. Краще перенести операції на серці. Розпочніть профілактичний курс для запобігання анемії.

24–25 — сприятливий час для лікування травами. Проведіть курс очищення кишково-шлункової системи. Завітайте до перукарні.

26–28 — особливої уваги потребують нирки та сечовий міхур. Не їжте копченого та пересоленого. Пийте трав"яні чаї.

29–30 — відкладіть операцію на статевих органах. Вчасно почніть курс лікування інфекцій.

31 — не довіряйте діагнозам, поставленим у цей день. Загострюються хронічні хвороби й може підвищитися температура. Збалансуйте режим роботи та відпочинку.

Зараз ви читаєте новину «Приділіть час вправам для зміцнення м"язів спини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі