четвер, 28 серпня 2008 19:18

Потурбуйтеся про здоровий сон

1–3     Нагадають про себе хронічні захворювання видільної системи. Дотримуйтеся дієти. Бережіть від переохолодження нижню частину тіла. Вдалі дні для підбору нової косметики. Доглядайте за шкірою.

4–5     Проведіть профілактику захворювань верхніх дихальних шляхів. Не варто планувати збільшення сім"ї. Виносити плід буде складно.

6–8     У ці дні лікарі частіше помилятимуться з діагнозами. Не розпочинайте нового курсу лікування. Ефект від нього буде мінімальним. Можливе тимчасове зниження слуху через перепади атмосферного тиску.

9–10     Частіше турбуватимуть запальні процеси в суглобах і зв"язках. Знижуйте інтенсивність тренувань. Бережіть коліна від ушкодження. Збільшиться кількість виробничих травм.

11–13 Розпочинайте заняття, спрямовані на відновлення рухливості кінцівок. Реабілітація пройде успішно. Введіть до комплексу ранкової гімнастики вправи на розвиток гнучкості хребта. Пропийте курс заспокійливих препаратів. Потурбуйтеся про повноцінний здоровий сон.

14–15 Не варто багато часу проводити на ногах. Увечері з"являтимуться набряки. Стимулюйте виведення рідини з організму. Видаляти мозолі й нарости на ногах не бажано. Найкращий час для очищення кишечника від шлаків.

16–17 Підсилюється реакція організму на зміну погодних умов. Майте при собі таблетки від головного болю. Можливе підвищення артеріального тиску.

18–19 Легко буде вагітніти. Ведіть здоровий спосіб життя. Подбайте про повноцінне харчування. Облиште шкідливу звичку. Зірки сприятимуть вам у цьому.

20–21 Підтримайте роботу печінки. Відмовтеся від таблеток і алкоголю. Не вживайте гострих приправ. Збільшиться кількість бронхо-легеневих захворювань. Одягайтеся за погодою, бережіть горло.

22–23 Дозуйте час роботи за комп"ютером. Надмірне напруження очей призведе до зниження гостроти зору. Лікування та протезування зубів пройде вдало. Запишіться на прийом до стоматолога.

24-26    Особливо вразливою стане серцево-судинна система. Будуть прогресувати склеротичні явища. Збільшиться кількість інфарктів. Вчасно звертайтеся за допомогою до лікарів. Операції на венах краще проводити саме в ці дні.

27–28 Відчуття втоми супроводжуватиме увесь день. Ці вихідні потрібно присвятити повноцінному відпочинку. Влаштуйте собі розвантажувальний день. Не сідайте до столу без відчуття голоду.

29–30    У дні нового місяця організм стає вразливим. Не варто відвідувати хворих знайомих. Менше перебувайте в натовпі. Захищайте себе від зараження вірусною інфекцією. Частіше мийте руки.

Зараз ви читаєте новину «Потурбуйтеся про здоровий сон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі