четвер, 30 жовтня 2008 19:03

Погрійтеся перед сном у теплій ванні

1–2 Не перевантажуйте печінки. Загостриться жовчнокам"яна хвороба. Частіше мийте руки. Займіться профілактикою бронхолегеневих захворювань.

3–4 Відкладіть відвідування стоматолога. Протезування зубів пройде з ускладненнями. Вдалий час для лікування гастриту й виразки шлунка.

5–7 Бажано відкласти планові операції. Наркоз погано переноситиметься організмом. Перевіряйте термін реалізації продуктів. Остерігайтеся отруєнь.

8–9 Час загострення радикуліту та невралгії. Погіршиться гнучкість хребта. Невдалий рух може призвести до защемлення нервових закінчень між хребцями. Зверніться по допомогу до мануального терапевта. Не провокуйте появи нежитю.

10–11 Спостерігатиметься тенденція до підвищення артеріального тиску. Гіпертонікам слід подбати про себе. Знижуйте фізичні навантаження. Уваги потребуватиме проблемна шкіра. Очищення обличчя довірте косметологові.

12–13 Бережіть голосові зв"язки. Намагайтеся говорити тихо. Не переохолоджуйте горло. Вдалий час для відвідин гінеколога. Робити аборти не бажано.

14–15 Зволожуйте повітря. Руки й ноги мерзнутимуть. Більше рухайтеся. Погрійтеся перед сном у теплій ванні.

16–17 Відвідайте басейн, сауну, лазню. Пийте відвари з цілющих трав. Активізується процес виведення шлаків. Підвищується плодючість організму.

18–19 Розпочніть боротьбу із зайвою вагою. Обмежуйте себе в харчуванні. Почніть курс антицелюлітного масажу. Екстремальне навантаження на організм неприпустиме.

20–22 Погіршиться перистальтика кишківника. Схильним до запорів слід перейти на полегшене харчування. Болю апендикса не ігноруйте. Носіть зручне взуття. Масаж стоп і ванночки для ніг допоможуть зняти денну втому.

23–24 Додаткового догляду потребуватиме шкіра обличчя. Для підтримання її пружності використовуйте живильні маски. Потурбуйтеся про захист рук від впливу води й миючих засобів. Не слід у ці дні підстригати чи фарбувати волосся.

25–26 Підвищений рівень тривожності спровокує порушення сну. Пийте заспокійливі препарати. Намагайтеся уникати стресових ситуацій. Загостряться слух і нюх. Гучна музика та різкі запахи дратуватимуть оточуючих.

27–29 Підвищиться ламкість судин. На тілі з"являтимуться синці. Намагайтеся рухатися обережно. Знизиться гострота зору. Потурбуйтеся про достатнє освітлення робочого місця.

30 Нагадають про себе старі травми суглобів та кісток. Не варто видаляти родимки чи нарости на тілі. Операція може спричинити небажані ускладнення.

Зараз ви читаєте новину «Погрійтеся перед сном у теплій ванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі