понеділок, 09 вересня 2013 05:30

"Перестала вночі прокидатися, щоб попити води"

Автор: фото з сайта www.venta.com.ua
  Мийка Venta не лише корисна для здоров’я, а й гарно вписується в інтер’єр
Мийка Venta не лише корисна для здоров’я, а й гарно вписується в інтер’єр

Родина Білошкурських зі столиці встановила у квартирі прилад, що миє повітря. Кажуть, після того у 2-річного Максима минув хронічний бронхіт.

— У нас однокімнатка, — говорить 34-річна Марина Білошкурська. — Чоловік ремонтує комп'ютери на дому, до того ж сильно курить. Хоч і намагається палити на кухні, дим іде в кімнату. Чи не кожен місяць малий хворіє на бронхіти. Лікарка сказала або виганяти чоловіка з його цигарками, або купити зволожувач. Чоловік уперся, що на комп'ютери осідатиме конденсат. Поставила мийку повітря, де його немає. Наступного дня в кімнаті було легше дихати. Максимко не хворіє два місяці.

— Мийку повітря часто беруть для серверних кімнат, — розповідає 27-річна Наталія Дубровська, менеджер компанії Venta. — Прибирають статичний струм. Батьки ставлять у дитячій для оптимального мікроклімату. У сухому повітрі бактерії та віруси розмножуються набагато швидше. Воно псує меблі, паркет, шкодить кімнатним рослинам, тваринам. Також слизовим оболонкам, що захищають організм від вірусів. Прилад виконує дві функції: очистка та зволоження повітря. Це дозволяє не тільки легше дихати, але й позбутися запахів. У нас керівник курить у кабінеті. Як виходить, умикаємо мийку повітря. На ранок жодного запаху не залишається.

Прилад збирають у Німеччині, має 10 років гарантії.

— Ніяких змінних фільтрів. Ним є звичайна вода з крана, що заливають у піддон приладу. Вентилятор затягує повітря з кімнати. Воно потрапляє на пластинчатий барабан, що обертається у воді. Той утримує найдрібніші частки бруду — пил, алергенний пилок рослин, тютюновий дим. Чиста вода одночасно випаровується. Повітря автоматично зволожується до рекомендованого лікарями рівня 40-60 відсотків.

Воду радить додавати, коли випарується. Миють прилад раз на три дні.

— Перезволоження неможливе. Немає конденсату і білого нальоту на меблях від хлорованої води. Бруд із повітря та домішки з води осідають у піддоні.

Модельний ряд розрахований на кімнату 15-300 "квадратів". Маю Venta вдома та в офісі. Помітила, що стала краща шкіра. Не прокидаюся вночі, щоб попити води.

 

 

Детальнішу інформацію можна отримати за телефонами 0(57) 752 72 72, 0(44) 537 14 47, а також на сайтi www.venta.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Перестала вночі прокидатися, щоб попити води"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі