пʼятниця, 19 травня 2017 05:45

Ортоплазму проводять під ультразвуковим наглядом

Автор: ФОТО З САЙТА www.tibetmedzov.ru
  Плазму — складову крові, максимально збагачену тромбоцитами, вводять у хворий плечовий суглоб. Триває процедура півгодини
Плазму — складову крові, максимально збагачену тромбоцитами, вводять у хворий плечовий суглоб. Триває процедура півгодини

— Недуги опорно-рухового апарату має майже третина людства. Більшість хворих звикли до болю й дискомфорту, не лікують. Це може призвести до серйозних наслідків. Покращити стан хворих з артритами, артрозами, остео­хондрозом, міжхребцевою грижею чи переломами можна процедурою ортоплазми, — каже Сергій Петрик, 35 років, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

Ортоплазму проводять людям із 16 років. Триває півгодини, не має побічних ефектів, алергій. Курс лікування — три–п'ять сеансів через три–десять днів.

— У пацієнта беремо венозну кров, обробляємо її в центрифузі. Так отримуємо плазму — складову крові, максимально збагачену тромбоцитами. Вводимо її в хворий суглоб. Тромбоцити запускають механізм активного відновлення. Організм швидше заживляє пошкодження без сторонніх речовин і медикаментів. Зараз ортоплазму проводять під контролем сучасного ультразвукового обладнання. На проблемну ділянку наводимо сканер, бачимо, що всередині суглоба, на моніторі. Далі лікар вводить тромбоцити в зону ураження. Це пришвидшує відновлення хрящів, кіс­ток і ­м'язів.

Ортоплазму можна призначати також для реабілітації після операцій або травм, за повільного зрощення ­кісток, п'яткової шпори.

Після курсу лікування в "Ортомед Просперітас" пацієнти не страждають від болю. Рухи відновлюються, зникають спазми й набряки, збільшується об'єм рідини в суглобі. За останній рік понад тисяча полтавців і мешканців області відновили здоров'я за допомогою ортоплазми.

Клініка "Ортомед Просперітас" розташована на вул. Енгельса, 19а, в Полтаві. Тел: (0532) 58 03 08, 0(66) 285 25 48, 0(67) 186 55 70. З послугами медзакладу можна ознайомитися на сайті: www.ortomed-prosperitas.com.ua.

Ліцензія АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Ортоплазму проводять під ультразвуковим наглядом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі